Obavijesti

Show

Komentari 11

Dirnuli je kolege: Mia Kovačić se rasplakala prije odlaska...

Dirnuli je kolege: Mia Kovačić se rasplakala prije odlaska...
6

Mia odlazi na stručno usavršavanje u Moskvu. INMagazin neće napustiti, ali će na čekanje staviti svoj posao na radiju koji je postao njezina velika ljubav, kao televizija

VIDEO

Voditeljica IN magazina Mia Kovačić u 2012. ispunit će si naime dugogodišnju novogodišnju želju i upisati stručno usavršavanje. Diplomirana dizajnerica arhitekture pohađat će privatno učilište u Moskvi i privremeno živjeti na dvije adrese. Gledatelji će je redovito nastaviti gledati na ekranu Nove TV u IN magazinu, dok će tijekom voditeljskih smjena svojih kolega Mia marljivo učiti i vježbati ruski jezik. Privremeno će se bez Mije buditi samo slušatelji Totalnog FM radija, od kojeg se lijepa voditeljica ne oprašta zauvijek. 

- U protekloj godini otkrila sam da je uz televiziju radio moja velika ljubav i sigurna sam da ću mu se vrlo brzo vratiti. Stručno doškolovanje je moja velika želja. Kada sam otkrila učilište na kojemu predaju najveći autoriteti arhitekture, a smješteno je samo na dva i pol sata leta od Zagreba, nisam nimalo dvojila. Svoje obveze na Novoj TV mogu bez problema nastaviti obavljati zbog izravne veze Plesa s Moskvom i na vrijeme ući u studio IN magazina  – objašnjava Mia

'Trebamo učiti dok smo živi'

Novim ambicioznim potezom Mia Kovačić nastavlja njegovati svoje dvije profesije,  arhitekturu i televiziju, a poznavanju četiri strana jezika, dodaje još jedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Cijelo djetinjstvo slušala sam poslovicu da vrijediš onoliko koliko jezika govoriš i kada sam počela češće putovati to mi se i potvrdilo. Smatram da trebamo učiti dok smo živi, a glavni grad Rusije budi pregršt mogućnosti za to. Uz kozmopolitski duh Moskva mi pruža bolji uvid u područje produkt dizajna koji me zanima, a rusko tržište otvara i potencijalne poslove u budućnosti – najavljuje voditeljica IN magazina koja ne odbacuje mogućnost da dio svoje ruske avanture prikaže gledateljima i u emisiji koju vodi.

 U svom posljednjem 'Doručaku' Mia se prisjetila i najljepših trenutaka svoje radijske avanture.

- Bio je to teniski meč s Goranom Ivaniševićem, nasred zagrebačke avenije. To je bio tako lijep dan - prisjetila se Mia.  U tom trenutku, na Mijino oduševljenje, u eter se javio proslavljeni tenisač.

Pozdravio ju je i Ivanišević

- Čujem da odlaziš. To je stvarno tužna vijest za hrvatski ženski tenis. Javili su mi se Kafelnikov i Safin da i oni žele s tobom odigrati meč. Nemoj me osramotiti! Dobro se zabavi u Rusiji i brzo se vrati. Čeka te mjesto izbornice ženske reprezentacije. Imam ja tamo neke veze - rekao je Ivanišević.

Mijini kolege pripremili su joj pregršt darova. Tortu na kojoj je pisalo 'sretan put!:)', šubaru da ju čuva od ruske zime, veliki buket cvijeća u bojama radija, bocu votke sa zajedničkom fotografijom za uspomenu, a našla se tu i majica s likom Vladimira Putina. Kada je u studiju ugledala kolege s kojima je svakodnevno odrađivala ranojutarnju šihtu Mia nije mogla suzdržati suze. 

- 2011. će mi zauvijek ostati pri srcu jer sam ju dijelila s vama! Ne znam što da kažem, plačem -  rekla je lijepa voditeljica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...