Obavijesti

Show

Komentari 5

Dizdar slobodan poslije pet godina: Ana i ja smo prekinuli

Dizdar slobodan poslije pet godina: Ana i ja smo prekinuli
5

Ušli smo u to dosta mladi i nekako smo zaključili da, iako smo dosad sve prolazili skupa, da dalje ide svatko svojim putem, rekao je Filip kod Dalibora Petka

VIDEO

Nismo to do sad javno objavili, ali Ana i ja nismo već tri mjeseca skupa, priznao je mladi kantautor Filip Dizdar na predstavljanju nove pjesme 'Ona zna'. Na iznenađenje svih koji su njega i kolumnisticu Anu Perduv doživljavali kao najskladniji i, po mnogima, najljepši mladi par na domaćoj sceni, Filip je objavio da je ponovno solo nakon gotovo pet godina. 

Trenutačno uživa u samačkom životu

- Nismo to gurali u medije. I dalje smo u dobrim odnosima, bili smo stvarno dosta dugo skupa. Ušli smo u to dosta mladi i nekako smo zaključili da, iako smo dosad sve prolazili skupa, da dalje ide svatko svojim putem - rekao je mladi pjevač u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Priznao je da trenutačno uživa u samačkom životu i da ne traži ništa posebno, ali i da je otvoren za sve opcije. 

Trenutačno je, kaže, više fokusiran na promociju nove pjesme 'Ona zna', pod naslovljenu kao Superman, za koju će potkraj kolovoza snimati spot. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kupio sam odijelo Supermana, ali mi je preveliko - smijao se Filip koji s bendom ovog petka nastupa u koprivničkom klubu 'Stars'. Nakon toga odlazi u rodni Sukošan, gdje će provesti ljeto, a potkraj kolovoza čekaju  ga nove obaveze. 

'Još da napravim Severini pa da zatvorim krug'

- PrimIjetio sam da su me glazbenici počeli ozbiljnije shvaćati. Promijenio se i moj odnos prema njima, ali i njihov prema meni - kaže Dizdar koji je u posljednjih nekoliko godina režirao stotinjak videospotova. 

- Još da napravim Severini pa da zatvorim krug - rekao je Filip kojeg je u studiju iznenadio kolega, Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta. 

- Imam samo lijepe uspomene - pohvalio je mladog glazbenika i redatelja frontman Prljavaca, koji je s njim surađivao na duetu s bandom Radio Luksemburg. Filip se osvrnuo i na zbunjujuću situaciju na ovogodišnjem Porinu, kad su on i Lada Furlan Zaborac iz Bambi Molestersa ostali zbunjeni i bez teksta na pozornici. 

- Mi smo sve imali uvježbano i sve je bilo isprogramirano, ali nitko po Porin nije došao - kazao je Filip. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija