Obavijesti

Show

Komentari 21

Dječja imena 2.0: Slavni klinci s imenima država i gradova

Dječja imena 2.0: Slavni klinci s imenima država i gradova
1

Kći Kim Kardashian ime je dobila po rodnom gradu svoga oca, a Mariah Carey sinu je dala ime po sobi svog stanu kojeg je uredila marokanskim stilom

VIDEO

Elsa Pataky i Chris Hemsworth

Španjolska glumica Elsa Pataky (41) i Chris Hemsworth (34)  upoznali su se 2010. godine, a nekoliko mjeseci nakon stali su pred oltar. Chris i Elsa roditelji su petogodišnje Indie Rose, a 2014. dobili su blizance Tristana i Sashu. 

- Nije bilo mnogo razmišljanja oko imena. Htjeli smo ju nazvati Indiana Jones, ali nije bilo prikladno za curicu, pa smo izabrali ime Indie - kazao je Chris. 

Milestone Media/Pixsell

Mike Tyson i Lakiha Spicer

Bivši svjetski boksački prvak, Mike Tyson (51) s Lakihom Spicer ima dvoje djece, sina Morocca Tyson i kći Milan Tyson. Par nikad nije objasnio zašto je svojoj djeci dao ime grada i države. 

Tysonu je u tragičnoj nesreći preminula četverogodišnja kći Exodus. Djevojčica se ugušila jer je zapela glavom o žicu koja je visjela s trake za trčanje, poskliznula se i ostala visjeti. Mike ima još petero djece Raynu, Amira, Mikeya, Miguela i D'Mata. 

AJM/Press Association/PIXSELL

Kim Kardashian i Kanye West

Reality zvijezda Kim Kardashian (37), prošlog je tjedna dobila kćerkicu koju su ona i muž, reper Kanye West (40) nazvali Chicago. Curica je ime dobila po rodnom gradu svoga oca budući da je reper rođen u Chicagu. Par već ima kćer North (4) i sina Sainta (2).

 

Richard Hilton i Kathy Hilton

Uspješni biznismen Richard Hilton (62) i njegova supruga Kathy Hilton (58) zajedno imaju četvero djece. Najstarija kći, dobila je ime po glavnom gradu Francuske, Parizu. Bogata nasljednica Paris Hilton (36), nakon desetak godina problematičnog ponašanja zaručila se za glumca Chrisa Zylku (32) početkom siječnja na skijanju u Aspenu. 

Mariah Carey i Nick Cannon 

Par se vjenčao 2008. godine na Bahamima, a blizanci su se rodili 30. travnja 2011. godine. Pjevačica je čekala šest mjeseci da svoje blizance predstavi javnosti. Mariah Carey (47) otvorila je vrata svog doma te s bivšim suprugom Nickom Cannonom (37) ponosno predstavila Moroccana i Monroe. 

Sin joj je dobio ime po sobi u pjevačičinom stanu u New Yorku koja je uređena u marokanskom stilu. U toj je sobi Nick Cannon 2008. godine zaprosio Mariah. Scott je Nickovo krsno ime i djevojačko prezime njegove bake.

Djevojčica će se zvati Monroe po uzoru na Marilyn Monroe. Mariah je mnogo puta rekla da joj je Marilyn najveći uzor, čak posjeduje bijeli klavir koji je pripadao pokojnoj holivudskoj divi

20th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu