Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
42 komentara

Dječja Instagram zvijezda Lil Tay (9) mami je 'sredila' otkaz

Djevojčica je na Instagramu imala dva milijuna pratitelja, sve do trenutka kada je njena posljednja objava njezinu majku koštala posla

Foto: Instagram
42 komentara

Ku*vo, upravo sam kupila Lamborghini, svi vi se*onje si ne možete priuštiti ovo s*anje! Imam samo devet godina, najmlađa sam influencerica stoljeća, po*erem se na vas glupu sirotinju! Što ste vi napravili od svojih života?? Svi ste vi samo siromašni i ljubomorni na mene, izgovorila je devetogodišnja Instagram zvijezda Lil Tay u jednom od mnogobrojnih videa u kojima ismijava siromašne ljude te koristi vulgarne izraze.

Djevojčica dolazi iz bogate obitelji, a ovakvim je objavama na društvenim mrežama stekla popularnost pa je počela i sama na tome zarađivati. Na Instagramu, Twitteru i YouTubeu svakodnevno se fotografira i snima u luksuznim kućama, sjedeći za volanima skupocjenih automobila i noseći najskuplju odjeću.

No, jedna snimka nje u automobilu gdje psuje siromašne koju je objavila na Instagramu, njezinu majku Angelu Tian koštalo je posla. Naime, automobil u kojem je sjedila pripadao je šefu njezine majke. Prema VICE-u, Angela je zamolila šefa da njezina kćer malo sjedne u njegov Mercedes Benz 500 SL. Nije bila svjesna da je Lil Tay iskoristila priliku kako bi snimila provokativni video. 

- Svi ste propale siromašne ku*e, ne možete si priuštiti ovakvu pilu kao ja, 'hejteri' mogu od*ebati od mene - rekla je u spornom videu Lil Tay držeći hrpu novaca u rukama. Njezina majka, koja je do tada radila kao agentica za nekretnine, dobila je izvanredni otkaz kada je video javno objavljen, što se njezinom šefu nije svidjelo.

 

Flexing since day 1. 👀🚙

Objavu dijeli LILTAY (@liltayu)

- Kad smo saznali za ovu aktivnost, morali smo je otpustiti, video njene kćeri sramota je za cijelu tvrtku - izjavio je Jim Lew, voditelj poslovnog razvoja za 'Pacific Place Group', tvrtci u kojoj je Angela radila. 'Global News' kasnije je otkrio kako je svojoj kćeri dozvoljavala da se snima u luksuznom stanu koji je već bio prodan kupcima. 

 

king and queen of the gucci gang, who wants to join??? 🔥🤟🏽

Objavu dijeli LILTAY (@liltayu)

Odmah nakon incidenta, Lil Tay se javno ispričala svima koje je uvrijedila, a video je u potpunosti obrisala s društvenih mreža. Ipak, to joj nije pomoglo jer je vijest već obišla svijet. Broj njezinih obožavatelja na Instagramu s dva milijuna pao je na samo 47 tisuća. Unatoč padu popularnosti, 'najmlađa influencerica stoljeća' najavila je kako će snimiti vlastitu televizijsku emisiju - o sebi.

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

Naši partneri pišu
Message