Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
46 komentara

Djevojke kratko slavile: Jovan izbacio Sanju, a došla Ružica...

Kao razlog zašto baš nju izbacuje, Jovan je rekao kako se Sanja nije baš najbolje uklopila, a ona se s time složila. Djevojke su osjetile olakšanje kad je Jovan odabrao Sanju jer se nisu slagale

Foto: RTL/Screenshot
46 komentara

Jovan Karapandža imao je tešku odluku - sa svoje farme morao je izbaciti jednu djevojku. Iako se dvoumio do zadnjeg trenutka, odluka je pala na Sanju. Marija i Victoria oduševljeno su si čestitale, ali ne zato jer su ostale u showu nego zato što više ne moraju gledati Sanju. 

Foto: RTL/Screenshot

- Malo mi je bilo žao što ispada, svi smo mi ljudi, ali naučit će već ona kako se treba ponašati - komentirala je Victoria.

Kao razlog zašto baš nju izbacuje, Jovan je rekao kako se Sanja nije baš najbolje uklopila, a ona se s time složila.

- Da, znam! Ali, idem kući! Konačno sam spašena - rekla je.

Foto: RTL/Screenshot

Ipak, Jovan nije zadugo bio okružen sa samo dvije dame. Na farmu je došla i Ružica iz Zagreba s kojom se Jovan dopisivao preko društvenih mreža prije početka showa. 

- Sad sam odlučila doći i u emisiju. Isprva mi je bilo neugodno, ali sad je okej - rekla je Ružica. 

Foto: RTL/Screenshot

I kod Dragana je bila napeta situacija jer je i on jednoj djevojci morao reći da odlazi s njegove farme. Djevojke su mislile kako će to biti Monika jer su se posljednjih dana žustro svađali, ali ipak je izabrao Miru.

- Život ide dalje! Mogla bih i zaplakati jer sam emotivna i ne volim rastanke, ali zaista se nadam da ćeš naći pravu djevojku za sebe. I to ovdje, neku od preostalih djevojaka - pojasnila je Mira. 

Foto: RTL

 

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Naši partneri pišu
Message