Obavijesti

Show

Komentari 49

Dobro da nitko nije poginuo: U 'Survivoru' ga je ugrizao piton

Dobro da nitko nije poginuo: U 'Survivoru' ga je ugrizao piton
5

Voditelj ovogodišnjeg 'Survivora' u Kostariki otkrio je za srpski Puls da su tijekom snimanja showa jedva uspjeli spasiti čovjeka iz produkcije kojeg je ugrizao piton

VIDEO

Andrija Milošević, koji uz Marijanu Batinić vodi ovogodišnji 'Survivor' u Kostariki, otkrio je za srpski Press da su tijekom snimanja showa jedva uspjeli spasiti jednog kolegu od ugriza pitona. 

- Jednog čovjeka iz produkcije ugrizao je piton! Jedva smo ga spasili. Nezgodno je što je u Kostariki velika vlažnost zraka i rane veoma sporo zarastaju. Rizično je čak i kada ste u japankama, jer ako vas nažuljaju, od te male ranice se može stvoriti ozbiljna infekcija - otkrio je glumac koji je tijekom snimanja prošle sezone showa umalo pao iz helikoptera.

Iako ovaj put nije skoro poginuo, ističe da mu je ovo najteži 'Survivor' koji je snimao.

- Mi smo tek četvrta zemlja, od njih 50 u kojima se prikazuje Survivor, koja je snimala reality u Kostariki, što je jako teško u organizacijskom smislu. Iako je riječ o divnoj zemlji, u njoj žive neke od najotrovnijih životinja koje nismo mogli izbjeći - otkrio je voditelj koji je tijekom boravka u divljini izgubio 13 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komentirao je tvrdnje nekih sudionika iz prethodnih sezona showa koji su rekli da novi 'Survivor' zbog svađa i izbora natjecatelja nalikuje na show 'Farma'. 

- Kada se reality snima iz četiri helikoptera i s 50 kamera, svakako ne može nalikovati na 'Farmu'. A što se svađa tiče, pogledajte američku verziju 'Survivora' i shvatit ćete što su pravi sukobi. A i naša 'Farma' je mala maca za američku - rekao je Andrija.

Komentirao je i pitanje je li istina da su producenti od ovogodišnjih natjecateljica, koje su često u toplesu, tražili da se odjenu.

- Zajedničkim snagama se došlo do toga. Opustile su se na početku kada su svi bili sretni, zadovoljni i siti. A kada ste gladni i mršavi, onda na snagu stupa koncept 'Survivora' - kako preživjeti. Svaki serijal se razlikuje u tri stvari, što se tiče lokacije, teme i natjecatelja. Mislim da su ovaj put natjecatelji učinili ovaj show posebnim - zaključio je voditelj koji je boravak u Kostariki iskoristio da posjeti Kubu zbog čega su ga, kako kaže, mediji povezali s jednom Kubankom.

Dodaje da je već dugo u vezi i da je navikao da ga se povezuje s raznim ženama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju