Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Dođite na koncert 'Za Noinu arku' i pomozite životinjama

Belfast food, Ibrica Jusić, Corto, Cinkuši, Valungari i voditelj Kristijan Ugrina udružit će snage 28. studenog na pozornici zagrebačkog Vintage Industrial Bara

PR fotografije
Foto: PR fotografije
0 komentara

Picksiebner organizira drugi dobrotvorni koncert "Za Noinu arku". Belfast food, Ibrica Jusić, Corto, Cinkuši, Valungari, kao i organizatori Picksiebner i voditelj Kristijan Ugrina udružit će snage 28. studenog na pozornici Vintage Industrial Bara (Savska 160). Cilj je skupiti čim više novaca za zagrebačku udrugu koja brine o napuštenim životinjama. Ulaz na koncert je 50 kuna, svirke kreću od 21 sat. 

Svi su pozvani na odličnu zabavu, a usput će pomoći osigurati što bolje uvjete životinjama koje u Noinoj arci čekaju nove vlasnike. Cijeli prihod od ulaznica ide Udruzi.

Pomoć su nam već osigurali sponzori koncerta - Grad Zagreb, Lidl, CMC, HDS - ZAMP, Slon.hr, Vintage Industrial Bar, Proton, Unex Group i Ožujsko. Sad je red na ljubiteljima životinja i dobre glazbe - potrudite se da 50 kuna iz vašeg budžeta 28. studenog završi u kasi Noine arke. Psi i mace će to cijeniti. 

Naši partneri pišu
Message