Obavijesti

Show

Komentari 0

Dođite na veliki predbožićni studentski party u Aquarius

Dođite na veliki predbožićni studentski party u Aquarius
3

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu otvaraju se u 23 h. Veliki predbožićni studentski party 7. prosinca traje do samog jutra. Cijena ulaza je 30 kuna

VIDEO

Slušaonice su ok. One su zgodna stvar dokle god nema "the" prave stvari na pozornici, ali kad je tu bend, to je ipak "to" i noć se pretvara u neponovljivo, nezaboravno i posebno iskustvo koje se kasnije u mislima ponavlja, i traje, i traje, i traje...

Klub Aquarius, Funhouse organizacija i Tooloomeeshaka vam ponosno predstavljaju noć za koju će prisutni kasnije moći reći "od tada više ništa nije bilo isto", za sve studente i mlade da se umore i imaju zašto odmarati tijekom Božićnih praznika tu je "Funhouse special edition - VELIKI PREDBOŽIĆNI STUDENTSKI PARTY" koji u subotu, 7. prosinca 2013. žari i pali na zagrebačkom Jarunu.

Sveti Nikola je možda pokupio prazne vreće i otišao, ali klub Aquarius zna kako je studentima potreban pravi "poklon" i odmor od svega. Indeks je zavrijedio "ležanje" (na polici) na neko vrijeme, a iksica je već dobrano izlizana. Funhouse priprema pravu poslasticu za sve studente i mlade ljude željne prije svega baciti sve na stranu i dobro se izdivljati prije nadolazećih blagdana. 2 floora, 1 klub i 1 cilj - studentima i mladima željnim akcije dati upravo ono što žele. Tko je bio na ijednom od velikih studentskih party-a u klubu Aquarius, znat će o čemu se radi, ali ovog puta u još većem izdanju.

Na velikom (A2) flooru kroz noć će nastupiti peteročlani "party rock-band" pod nazivom "Lady SINGERS band". Što je toliko posebno u vezi njihove svirke? - Naime, sviraju vaše omiljene aktualne hitove, dakle sve što ste do sad slušali od EDM-a, bacili oko na MTV-u, Youtube-u i kroz ine medijske kanale, ako je popularna svjetska glazba - oni to sviraju, ali uživo! i u rock štihu (dakle, bez šale - radi se o cjelonoćnom partiju, a ujedno i koncertu; gitare, bubnjevi, pjevač, sve je tu na broju i kako treba da se napravi najbolje predbožićno ludilo za pamćenje i prepričavanje bližnjima, ali i koljenima kroz generacije). Neki od izvođača čije stvari sviraju i dodaju im svoj rock "potpis" u pjesmama su i LMFAO, Lady Gaga, Adele, Prodigy, Boy George, ali i brojni drugi (sjetite se sami ili upalite MTV i već će pokoji biti bačen na listu). A osim njih, kroz noć će svirati i DJ-i Phillip Wright i Matroda.

Na malom (A1) flooru cijelu će noć dobro protresti momak kojem već i vrapci znaju ime, a vikend-partijaneri dobro znaju, rezident Funhouse programa i te DJ-maestro: Martyn Negro.

I još nešto, ne zaboravite ponijeti iksicu sa sobom jer ćete predočenjem iste na ulazu u klub primiti i poklon iznenađenja (onaj koji je bradati Sv. Nikola zaboravio donijeti jer ipak ne poznaje studente toliko dobro koliko Funhouse organizacija). Bit će tu još iznenađenja kroz cijelu noć, pa tako i natjecanja koja će izvoditi band i SVI se možete prijaviti (a nagrade su i više nego primamljive, pa navalite!), a i cijene cuge bit će prilagođene upravo studentskom budžetu tako da "samo opušteno".

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu u subotu (07.12.2013.) otvaraju se u 23h i Funhouse special edition - VELIKI PREDBOŽIĆNI STUDENTSKI PARTY traje do samog jutra.

Ulaz: 30 kn

Korisni linkovi:

* http://www.aquarius.hr (službene stranice kluba Aquarius)

* https://www.facebook.com/funhouseaq (Funhouse // Facebook fan-page)

* https://www.facebook.com/tooloomeeshka (Tooloomeeshka // Facebook fan-page)

* https://www.facebook.com/ladysingersband (Lady SINGERS band // Facebook fan-page)

VIP rezervacije: 091 3640 241

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...