Obavijesti

Show

Komentari 71

Dojčinović napravila haljinu za bivšu članicu grupe Spice Girls

Dojčinović napravila haljinu za  bivšu članicu grupe Spice Girls
1

Aleksandra Dojčinović surađuje s inozemnom agencijom, s kojom je u kontaktu stilist bivše Spice Girls, pa je tako modni stručnjak došao do njezinih haljina

VIDEO

Svi smo odrasli uz hitove Spice Girls i voljeli ih. Skromna sam, pa ne radim veliku priču niti se hvalim da joj se dopala naša kreacija, kaže dizajnerica Aleksandra Dojčinović (36).

Pjevačica Mel B (41) u novoj sezoni emisije 'America’s Got Talent”'odjenula je njezinu haljinu 'Judita' iz najnovije kolekcije proljeće ljeto 2017. Dizajnerica je taj komad predstavila u studenom prošle godine na reviji u Zagrebu u Hrvatskom državnom arhivu. Riječ je o bijeloj mini haljini cvjetnog uzorka, koju je Dojčinović izradila od providnih tkanina, pa se nazire donje rublje. Osim Mel B, haljinu je nedavno nosila i kanadska glumica Lyndie Greenwood (33) na partyju nakon dodjele Grammyja.

Nose je u Americi: Aleksandrinu haljinu bivša će spajsica nositi u showu koji u prosjeku prati 10 milijuna Amerikanaca

- To je čista matematika. Radiš i stignu ti rezultati - objasnila je Alex. Brojne njezine haljine dospjele su kod zvijezda preko stilista, koji umjesto njih obilaze trgovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije to kao kod nas u Hrvatskoj. Vanka zvijezda ne kupuje sama sebi odjeću. Strane zvijezde znaju imati i po četiri, pet svojih stilista - objasnila je dizajnerica.

Dojčinović surađuje s inozemnom agencijom, s kojom je u kontaktu stilist bivše Spice Girls, pa je tako modni stručnjak došao do njezinih haljina. Odnio je Mel B nekoliko Aleksandrinih haljina, a ona se odlučila za kreaciju čija je cijena 2999 kuna. 

Dojčinović odijeva brojne poznate Hrvatice, poput Sanje Doležal i Sandre Perković, pa i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, koja obožava njezine kreacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...