Obavijesti

Show

Komentari 0

Dok je pozirala pod vodom zamalo se utopila u bazenu...

Dok je pozirala pod vodom zamalo se utopila u bazenu...
4

Kristinu Petričević su na snimanju 'Top modela' fotografi morali spašavati iz bazena. Skočila je u vodu i haljina joj se podigla i zapetljala oko glave

VIDEO


Kandidatkinje RTL-ova showa 'Hrvatski Top model' u trećoj emisiji suočile su se sa strahovima u adrenalinskom parku. Hodale su po visokim gredama i penjale se po poligonu, a najviše su uživale na velikoj ljuljački.

- Adrenalin i strah u svijetu mode susretat ćete svaki dan - rekla im je članica žirija Tihana Harapin - Zalepugin. Psihologinja Tanja Pureta pokušala je ohrabriti djevojke, ali Andrea Katkić (20) od straha nije mogla suspregnuti suze, a Aniti Vulin (18) tresle su se ruke i noge pa je jedva završila izazov.

Skočila u bazen unatoč zabrani

Dan poslije djevojke su odradile prvo podvodno snimanje. Pozirale su u bazenu u dugačkim haljinama. Astmatičarka Anita požalila se kakoda joj je teško zadržati dah bez inhalatora, a Kristina Petričević (18) umalo se ugušila. Unatoč zabrani, skočila je u bazen, a haljina joj se podignula i zapetljala oko glave. Kristina se grčevito pokušala osloboditi, a u pomoć su joj odmah priskočili fotografi.

- Imala si problema na snimanju, ali toliko si se uživjela da smo te jedva natjerali da izađeš iz vode. Fotografije su ispale odlično, a ovo je prvi put da nisi plakala - pohvalio ju je žiri uoči eliminacije. Show je napustila Monika Horvat (18). Iako je rekla kako se smatra boljom od drugih natjecateljica, žiri je nije pustio dalje jer se, kažu, prestala truditi.

- Monika je lijepa i atraktivna djevojka, ali nije nimalo manekenski tip - objasnio je Saša Joka, modni urednik magazina Elle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...