Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
59 komentara

Dok Lambaša sjedi na kavi sa svojim bivšim njen Dikan je ljut

Glumica se zabavljala u društvu bivšeg dečka Ive Gregurevića. Opušteno je pušila cigarete i smijala se glumčevim šalama, a Dikana, doznajemo, nije ni spomenula

www.fotovijesti.com
Foto: www.fotovijesti.com
59 komentara

Iako se Dolores Lambašu (30) često može vidjeti kako zagrebačkom špicom zaljubljeno šeće s 37 godina starijim dečkom Josipom Radeljakom, ove subote glumica se zabavljala u društvu bivšeg dečka Ive Gregurevića (59). U njegovu omiljenom zagrebačkom kafiću 'Gavella' pio je pivo, a Dolores je pila kavu. Uživala je u njegovu društvu. Opušteno je pušila cigarete i smijala se glumčevim šalama, a Dikana, kako doznajemo, nije ni spomenula. Ovo je njihova prva zajednička fotografija nakon 2007. godine i prekida petogodišnje ljubavne veze. Nije im bilo drago što su ih uhvatili zajedno. Gregurević je spustio pogled i češkao se po glavi, a Dolores je nervozno mahala rukom skrivajući lice. Za internetski portal Fotovijesti izjavili su kako su se našli jer će zajedno snimati film.

Međutim, doznajemo kako nije riječ o poslovnoj suradnji. Ivo Gregurević nije želio reći zašto se našao s bivšom djevojkom, a ni crnokosa glumica nije bila baš previše pričljiva. Ali Ivu je uvijek hvalila kao dobrog čovjeka i vrhunskoga glumca.

- Uvijek ću ga cijeniti kao divlje arapsko ždrijebe koje je dalo da ga se jaše samo kad je ono to htjelo - rekla je Dolores nakon prekida s Gregurevićem.

Dikan se razbjesnio kad smo ga pitali da komentira njihovo druženje. Nismo uspjeli saznati gdje je on bio dok je Lambaša pila kavu s bivšim. Sudeći prema reakciji, Radeljak očito nije znao da se druže.

Naši partneri pišu
Message