Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
47 komentara

Dok Maja radi u kućnom uredu, muž Nenad je tetoši s juhicama

Moj kuhar, molim te objasni što si danas radio za večeru, upitala je pjevačica supruga, a on joj je odgovorio: 'Pripremio sam juhicu da budemo zdravi, unutra sam stavio teleći rep i, naravno, mrkvice'

Foto: Instagram
47 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maja Šuput pokazala raskošni ormar: 'Dosta mi je crnjaka...'

Dok traje pandemija zbog korona virusa, brojni celebrityji sada žive kao 'obični smrtnici' te se izležavaju i opuštaju uz televiziju. Ipak, uvijek zaposlena Maja Šuput Tatarinov (40) ni sada ne miruje.

Foto: Instagram

Iako je u izolaciji sa suprugom Nenadom (36), pjevačica je otvorila kućni ured kako bi obožavateljicama mogla dijeliti haljine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Obzirom na veliki broj zainteresiranih za giveaway stavila sam u pogon kućni ured pa sam za današnji poklon odabrala crvenu baršun haljinu koju sam nosila na 'Supertalentu'. Haljina je apsolutno za sve prigode, dan, noć, ručak, večer, i k tome je još i rastezljiva pa se i drugi konfekcijski brojevi mogu uvući. Prilažem slike i video da imate inspiraciju kako da ju nosite... Jučerašnju pobjednicu objavljujem na storiju, a vi ostavite ispod ime ili komentar i igrajte i dalje - napisala je na Instagramu.

Maja se prije toga na društvenoj mreži pohvalila kulinarskim umijećem svoga supruga pa ga je snimala u kuhinji.

POSPREMALA GA Maja Šuput pokazala raskošni ormar: 'Dosta mi je crnjaka...'

- Moj kuhar, molim te objasni što si danas radio za večeru - upitala je Nenada, a on joj je odgovorio: 'Pripremio sam juhicu da budemo zdravi, unutra sam stavio teleći rep i, naravno, mrkvice'.

Foto: Instagram

- Pa koliko si to mesa stavio? - iznenađena je bila Maja.

- Puno, mogli bi nahraniti cijelu vojsku - pohvalio se Tatarinov.

Foto: Instagram

- Izolacija ti godi vidim, sve si bolji kuhar! Cure, je li i vama muževi ovako rade? - obratila se Šuput pratiteljicama na Instagramu, a zatim je upitala muža: 'Pa tko će ovo pojesti?'.

Foto: Instagram

On joj je poručio da je ta hrana i za sutra, što je nju oduševila pa mu je rekla: 'Sad se planira iz dana u dan, bravo ljubavi!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message