Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Dok nas Oscar ne rastavi: Oni su osvojili nagradu i ostali sami

Sjećate li se da je Quentin Tarantino bio u vezi s Mirom Sorvino? A Julija Roberts s Benjaminom Brattom? Neki holivudski parovi pali su u kolektivni zaborav nakon oskarovske noći

Foto: Screenshot/Pixsell
9 komentara

Jubilarna 90. dodjela Oscara održat će se u noći s nedjelje na ponedjeljak u Dolby Theatreu u Los Angelesu. S obzirom na prijašnje dodjele lako je moguće da neki parovi nakon dodjele više neće biti tako sretni i zaljubljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Helen Hunt i Hank Azaria 

Helen je osvojila Oscara za najbolju glumicu 1998. za ulogu u filmu 'As Good as It Gets'. Tada je s glumcem Hankom Azarijem bila u vezi četiri godine. Spomenula ga je u govoru zahvale i nazvala ga je 'najboljim muškarcem kojeg je ikada upoznala'. Par je stao pred oltar iduće godine, a već 2000. braku je došao kraj. 

Geena Davis i Jeff Goldblum

Foto: Marko Ercegović

Glumica je 1989. nagrađena zlatnim kipićem američke Akademije za rad na filmu 'Accidental Tourist'.  Te su godine ona i suprug Jeff Goldblum proslavili drugu godišnjicu braka. Kada se popela na pozornicu, zahvalila je suprugu i 'prekrasnom učitelju glume'. Par se razišao krajem 1990. godine. 

Anjelica Huston i Jack Nicholson

Foto: 24 sata

Anjelica je na dodjeli Oscara 1986. došla u pratnji dečka Jacka Nicholsona. Te večeri osvojila je nagradu za najbolju sporednu glumicu zahvaljujući ulozi u filmu 'Prizzi's Honor'. Prije no što je preuzela kipića, zagrlila je Jacka no nije ga spominjala u govoru zahvale. Glumački par je tada već više godina bio u turbulentnoj vezi koju su često prekidali.

NAJVEĆI SKANDALI OSCARA Björk je 'snijela jaje', a Beatty je htio dati kipić krivom filmu

Prekinuli su tri godine nakon tog trenutka. Anjelica se zatim udala za kipara Roberta Grahama s kojim je bila sve do njegova smrti 2008. godine, a Nicholson je s konobaricom Rebeccom Broussard kasnije dobio dvoje djece.

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow

Foto: screnshot

Gwyneth je prekinula s Benom večer prije no što je dobila Oscara za najbolju glumicu za film 'Shakespeare in Love', 1999. godine. Prilikom preuzimanja kipića, zahvala se i 'svom prijatelju Afflecku'. Nakon te večeri, par se pomirio, a 'za stvarno' su prekinuli sredinom iduće godine. 

Julia Roberts i Benjamin Bratt

Foto: screnshot

Glumica je 2001. godine nagrađena za ulogu Erin Brokovich u istoimenom filmu. Do tada je bila u trogodišnjoj vezi s glumcem Benjaminom Brattom. U govoru zahvale, Julia ga je spomenula među drugim ljudima kojim je zahvalna te ništa drugo nije dodala. Par je prekinuo nekoliko mjeseci nakon te večeri. 

Mira Sorvino i Quentin Tarantino

Foto: Pixsell/Matija Habljak

Glumica je na dodjelu Oscara 1996. godine došla u pratnji svog dečka, redatelja Quentina Tarantina. Te noći dobila je zlatnog kipića za sporednu ulogu u filmu 'Mighty Aphrodite'. Na pozornici je zahvalila svim svojim prijateljima, ali nije spomenula Quentina. Par je prekinuo početkom 1998. godine. 

Renee Zellweger i Jack White

Glumica je 2004. godine bila u vezi s glazbenikom Jackom Whiteom kada je osvojila Oscara za ulogu u filmu 'Cold Mountain'. Na dodjelu nije povela Jacka, nego je došla u pratnji svog menadžera Johna Carrabina. Tijekom svog govora zahvale, spomenula je cijelu postavu filma, među kojom je bio i White, koji joj se pridružio na after partyju. Par je prekinuo iste godine, nakon dvije godine veze. 

Naši partneri pišu
Message