Show

Komentari 39

Dok su ostali feštali, cura je Tina Jedvaja otjerala frizeru

Dok su ostali feštali, cura je Tina Jedvaja otjerala frizeru

Osim što se bavi modelingom, Dina je završila i Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije, a prije nekoliko mjeseci je zajedno s Izabel postala ambasadoricom jednog salona

Većina hrvatskih nogometnih reprezentativaca jučer je stigla u svoja rodna mjesta i gradove gdje su ih dočekale fešte za pamćenje, ali jedan od njih 'nije bio te sreće'.

- Ono kad te cura natjera kod frizera na šišanje, a ti si jučer malo zaružio - stoji u opisu fotografije na kojoj je je zabilježen trenutak u kojem je Tin Jedvaj (22) zaspao čekajući na red u frizerskom salonu.

Čini se da je njegova djevojka i model Dina Dragija (21) odlučila da je dosta 'zafrkancije' te da je vrijeme da svog dragog dovede 'u red'. Barem što se frizure tiče.

Osim što se bavi modelingom,  Dina je završila i Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, a prije nekoliko mjeseci je zajedno s Izabel Kovačić (23) postala ambasadoricom jednog frizerskog salona.

Osim što zajedno rade, djevojke su već godinama i dobre prijateljice. Dina je u lipnju prošle godine bila u odabranom društvu na Izabelinoj trodnevnoj djevojačkoj zabavi u Dubrovniku.

 

Najčitaniji članci