Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Dolores Lambaša i Frano potukli su se prije prekida?

Glumac je navodno poludio na njezine sms-ove drugom muškarcu. Dolores mu je tada navodno opalila šamar, a on joj je uzvratio istom mjerom

Andrej Kreutz
Foto: Andrej Kreutz
45 komentara

Prije godinu dana bivši par posvađao se ispred kafića zagrebačkoga kazališta Gavella. Dolores Lambaša (28) i Frano Lasić (54) su se žustro raspravljali, kažu očevici, jer se Šibenčanki udvarao mlađi muškarac.
- Nije istina da smo se strahovito posvađali. Frano i ja smo zajedno godinu dana i još se upoznajemo te su svađe dio našeg upoznavanja, no tu nikad nije riječ o žustrim raspravama koje bi nas razdvojile. Dapače, svaka nesuglasica nam samo još više začini ljubavnu vezu. Što se tiče navodne svađe u Gavelli, riječ je bila o raspravi oko putovnice - kazala je tada glumica novinarima. Prije nedavnoga filmskog festivala u Puli, Frano i Dolores navodno su se potukli. On joj je, priča izvor, uzeo mobitel iz ruke i pročitao joj SMS poruke. Nagađa se kako se dopisivala s drugim. Vidjevši bijesnog ljubavnika, Dolores je navodno poludjela i opalila mu šamar. On joj je, priča se, uzvratio. Dolores je ridala i jecala. Frano je tada otišao na jedrenje, a Lambaša na more s prijateljicama. Glumica je nedavno snimljena u strastvenom klinču s Josipom Radeljakom (65). Priča se kako joj je upravo on slao poruke zbog kojih je Lasić poludio. Nedavno je rekla kako je jako sretna i ispunjena jer je Radeljak veliki gospodin. Iako za sebe tvrdi da nije konfliktna osoba, priča se kako je i njezina veza s glumcem Ivom Gregurevićem (57) bila isto tako puna svađa i strastvenih pomirenja. Nakon njihova prekida glumac je imao moždani udar.

MIA NIJE SMJELA VIĐATI LANU JER JE KRITIZIRALA VLATKU
Josip Radeljak zamjerio je sestri svoje preminule supruge Ene Begović javne kritike na njegovu tadašnju djevojku Vlatku Pokos (38). Mia (45) dugo nije smjela viđati nećakinju Lanu (9).

Naši partneri pišu
Message