Obavijesti

Show

Komentari 4

Domaćica zbog loše atmosfere zaradila samo 29 bodova: 'Nije ispunila naša očekivanja uopće'

Domaćica zbog loše atmosfere zaradila samo 29 bodova: 'Nije ispunila naša očekivanja uopće'
5

Domaćica je goste dočekala odjevena u nošnju, a uz travaricu, višnju i orahovac te soparnik i pržene bademe, bilo je i glazbe! 'Izgleda mi je kao baka, a ne seksi mašina, što promovira sve dane', komentirala je Vjera

VIDEO

Večerašnja domaćica, umirovljenica Marija iz naselja Kamen u blizini Splita, za goste je pripremila riblji jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Zdravo zeleno more, glavnog jela Stara naša gradela i deserta Batin kolač. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

Iako su jela bila laganija, Marija nije štedjela na porcijama, što je zasmetalo nekim gostima, a neki su smatrali da nije ispunila očekivanja tako da je naposljetku osvojila tek 29 bodova i nije prestigla Sandru. Domaćica je goste dočekala odjevena u nošnju, a uz travaricu, višnju i orahovac te soparnik i pržene bademe, bilo je i glazbe! „Iznenadila me s narodnom nošnjom, to mi je super“, rekla je Sandra, a Dunja dodala: „Očekivala sam šljokice!“ Jakov to također nije očekivao, a Vjera je zaključila: „Izgleda mi je kao baka, a ne seksi mašina, što promovira sve dane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon pića dobrodošlice Marija je poslužila prvo večerašnje jelo - kozice sa zelenom tjesteninom. „Bilo je previše kozica, za dvije porcije, a manistra nije bila zelena“, rekao je Jakov, a s njim se složila Vjera.

Prvo su joj popljuvali večeru, a onda i uređenje doma: 'Mali je i prenatrpan, to skuplja prašinu'
Prvo su joj popljuvali večeru, a onda i uređenje doma: 'Mali je i prenatrpan, to skuplja prašinu'

No kad je kušao predjelo, svidjelo mu se dok je Sandri bilo malo žestoko i bilo joj je previše iako se prije večere bojala da se neće najesti. 

Red je došao na oradu s blitvom. Dunja nije bila sretna kad je vidjela blitvu, kao ni Sandra kojoj su zasmetale i rajčice na tanjuru. „U ribi je falilo soli“, nastavila je Sandra, a Jakov dodao: „Meni je bila suha i nedovoljno slana.“ Vjera je otkrila da ne voli blitvu, a ni ostali nisu bili oduševljeni prilogom. „Blitvu nisam ni probala, a riba je bila odlična kad su se dodali češnjak, maslinovo ulje, sol i peršin“, rekla je Sandra, a Vjera dodala: „Što se tiče okusa, sve je bilo pogođeno, ništa nisam dodavala i guštala sam.“

Za desert je Marija poslužila tiramisu, a Vjera je domaćici zamjerila što je kolač poslužila s vilicom, a ne žlicom. A kad ga je probala, Duna je rekla: „Jela sam i bolje.“ Sandri je kolač bio odličan i ništa joj nije falilo dok je Jakov komentirao: „Meni je to teža klasika, industrijski desert. Nikad nisam nešto posebno uživao u njemu, a vjerojatno i neću.“ Poslije večere izašli su u dvorište, gdje ih je čekao Marijin suprug na harmonici pa su zapjevali i zaplesali. 


Sandra je dala ocjenu osam jer ne voli blitvu i predjelo joj je bilo žestoko, Vjera sedmicu zato što Marija nije ispunila njezina očekivanja, Jakov je dao ocjenu osam jer mu je spiza bila korektna, ali atmosfera nije bila na nivou i Dunja je dala šesticu zbog najlošije atmosfere. 

Kako će sutra kuhati Dunja, tko će odnijeti pobjedu u splitskom tjednu te koja nas iznenađenja još očekuju - ne propustite pogledati sutra od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'