Obavijesti

Show

Komentari 31

Domenica na Dori: 'Nemam tremu ni strah od konkurencije'

Domenica na Dori: 'Nemam tremu ni strah od konkurencije'
14

Do sada je snimila četiri pjesme, te jedan duet, no u tim spotovima nije pokazala svoje plesne sposobnosti. Sada ipak, kako kaže, ima ideje za koreografiju, ali je tek, kako kaže, sve to u začetku

VIDEO

Imam veliki team ljudi iza sebe s kojima puno komuniciram i zajednički donosimo sve odluke, pa tako smo donijeli i ovu za prijavu na 'Doru', rekla nam je Domenica Žuvela (25), uzdanica Tončija Huljića (57) kojoj je napisao novu pjesmu 'Indigo'.

Od 166 prijava za 'Doru' koja se vratila nakon osam godina pauze, Velolučanka je imala sreće te upala među 16 najboljih koji se bore da upravo ona bude nova izbornica za hrvatsku predstavnicu na 'Euroviziji'.

- Naravno da sam bila presretna zbog prolaska. Drago mi je da imam priliku sudjelovati na Dori - izjavila je mlada pjevačica te dodala da s obzirom da nije čula konkurentske pjesme, ne može puno govoriti o njima, osim da ih se ne boji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mlada pjevačica vjerujem da je isključivo pjesma zaslužna za prolazak u 16 najboljih. 

- Svakako da sam od početka vjerovala u pjesmu, a za mene je to najbitnije - objašnjava Domenica i otkrila kako je obitelj Huljić pjesmu napisala isključivo za 'Doru'.

Zagreb: Godišnje priznanje Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke

Njezin team odlučio je ići sigurnim putem, pa nam je otkrila, kako su ostali vjerni pop žanru, kojeg Domenica, kako kaže, najviše voli.

- Čak bi se usudila se reći da mi je ovo najdraža pjesma koju sam do sada otpjevala - kaže Velolučanka. 

Da se u sportskoj dvorani Marino Cvetković 16. veljače u Opatiji prikaže u što boljem svijetlu krenula je već s pripremama. Spot za pjesmu namjerava 'izbaciti' što prije kako bi i publika mogla prije natjecanja poslušati i zavoljeti pjesmu, a trenutačno je zaokupljena snimanjem kadrova. 

Do sada je snimila četiri pjesme, te jedan duet, no u tim spotovima nije pokazala svoje plesne sposobnosti. Sada ipak, kako kaže, ima ideje za koreografiju, ali je tek, kako kaže, sve to u začetku. 

Iako je do samog natjecanja nešto manje od mjesec dana, Domenica za sada treme nema. Kako objašnjava, kod nje je prisutno tek pozitivno uzbuđenje jer ne zna što je čeka s obzirom da je ipak ovo njezina prva 'Dora'.

 O pobjedi ne razmišlja jer joj je prioritet da pjesma zaživi i nakon natjecanja. Svoj prvi album najavila je krajem godina, no on ipak nije objavljen za javnost. Kako je izjavila Domenica, on će još pričekati, jer joj je sada glavni fokus 'Dora'.

Na sceni je skoro dvije godine, prevelike ciljeve za budućnost nema. Ne razmišlja o mjestima gdje bi mogla nastupiti.

- Trenutno priželjkujem samo nove pjesme, ne razmišljam o dvoranama.. ima vremena, tek sam na početku - izjavila je te dodala kako se na negativne komentare javnosti ne obazire, bitniji su joj oni pozitivni. 

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG IMA NOVU KARIJERU: Snima se i publici otkriva kad se poljubila i je li išla na plastične operacije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'