Obavijesti

Show

Komentari 132

Domingo je zlostavljao žene? 'Gurao mi je ruku pod suknju...'

Domingo je zlostavljao žene? 'Gurao mi je ruku pod suknju...'
7

Žrtve su tek sada progovorile o zlostavljanju. Jedna od njih tvrdi da je Domingo gurnuo ruke pod njezinu suknju, dok su tri žene rekle kako ih je prisilio na poljubac

VIDEO

Slavni operni tenor Plácido Domingo (78) našao se usred skandala. Osam pjevačica i jedna plesačica optužili su ga za seksualno zlostavljanje koje se odvijalo prije 30 godina. Kako piše Fox News, Domingo je prisiljavao žene da s njim imaju seksualne odnose, a zauzvrat će im 'srediti' dobar posao', a žrtve su tek sada progovorile o zlostavljanju. 

Davor Puklavec/Pixsell

Ukoliko bi ga neka žena odbila, tvrde strani mediji, kaznio ih je tako da su ostale bez angažmana. Jedna od njih tvrdi da je Domingo gurnuo ruke pod njezinu suknju, dok su tri žene rekle kako ih je prisilio na poljubac, jednu u garderobi, drugu u hotelskoj sobi i treću na poslovnom ručku.

Vanity Fair reward Placido Domingo as Person of the Year 2015.

Operni pjevač u braku je od 1962. godine, ali ga to nije spriječilo da bude neugodan na poslovnim događanjima. 

- Poslovni ručak je uobičajen, no nije normalno kada te netko tijekom istog tog ručka pokušava držati za ruku ili ti stavi ruku na koljenu. On je uvijek pronalazio način za dodirivanje i poljupce - ispričala je zlostavljana žena. 

Vanity Fair reward Placido Domingo as Person of the Year 2015.

Nakon što je jedna od osam pjevačica nastupila s Domingom devedesetih, nije prestajao 'trčati' oko nje i zvati ju na spojeve. I Placido se oglasio povodom skandala.

- Optužbe od neimenovanih individualaca koje datiraju od prije više od trideset godina su nevjerojatne i netočne. Ipak, bolno je pročitati i čuti da sam uznemirio nekoga ili učinio da se osjeća nelagodno, bez obzira kada je to bilo i bez obzira što je to bilo iz najboljih namjera. Vjerujem da su svi moji susreti i veze bile sporazumne, a ljudi koji me znaju, ili oni s kojima sam radio, znaju da ja nisam netko tko bi namjerno nekome naudio, uvrijedio ili doveo u neugodnu situaciju - piše u priopćenju medijima koje je Placido poslao. 

Berlin - Premiere "Il Travatore"

Samo jedna od devet dopustila je da joj se objavi ime. Riječ je o mezzosopranistici Patriciji Wulf koja je pjevala s Domingom u Operi u Washingtonu. Ostale su željele ostati anonimne. Inače, Dominga, dobitnika nekoliko Grammyja, kolege su opisale kao šarmantnog muškarca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...