Obavijesti

Show

Komentari 27

Domišljata Andrea Šušnjara Ramonese pretvorila u Magazin

Domišljata  Andrea Šušnjara Ramonese pretvorila u Magazin
1

Splićanka je redizajnirala svoju krpicu te iznad prepoznatljivog grba začetnika punk pokreta ispisala naziv grupe Magazin, a unutar grba izbacila Johnnyja, Joeyja, DeeDeeja i Tommyja

VIDEO

Raspjevana plavuša Andrea Šušnjara (30) Zagrepčane je na nastupu iznenadila kombinacijom u kojoj je imidž slatke djevojke iz susjedstva zamijenila buntovnim stilom.

Pjevačica Magazina na noge je navukla mrežaste čarape i crne ljetne čizmice na visoku potpeticu koje je iskombinirala sa suknjom od umjetne kože na kojoj su se isticale zakovice. Pankerski stil Andrea je upotpunila majicom kakvu inače nose obožavatelji američkog benda Ramones. 

Dosjetljiva je Splićanka ipak je redizajnirala svoju krpicu te iznad prepoznatljivog grba začetnika punk pokreta ispisala naziv grupe Magazin, a unutar grba izbacila Johnnyja, Joeyja, DeeDeeja i Tommyja te ubacila imena kolegica iz benda. 

Šušnjaru već godinama nitko nije uspio svrgnuti s vrha liste najgore odjevenih Hrvatica koju slažu modni stručnjaci. Prije sedam godina, kad ju je Tonči Huljić (55) pozvao u Magazin, objasnila je da se u svojoj garderobi još ne snalazi najbolje.

Ivo Čagalj/Pixsell

- Nisam još izgradila neki svoj stil, eksperimentiram sa stilovima, ali najudobnije se osjećam u nekoj maloj crnoj elegantnoj haljinici - rekla je Šušnjara. Pjevačica tvrdi da u slobodno vrijeme najradije nosi trenirku.

Prekrojila majicu fanova Ramonesa

Šušnjara je prepoznatljivu majicu kakvu ‘furaju’ obožavatelji punk grupe Ramones redizajnirala te na nju napisala Magazin.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...