Obavijesti

Show

Komentari 49

Don Kaćunko: Rekao sam istinu, zato Severina šizi!

 Don Kaćunko: Rekao sam istinu, zato Severina šizi!
5

Don Kaćunko smatra kako Seve nema pojma o Crkvi i vjeri te da se koristi jeftinim trikovima. Don Grubišić i Kaćunko ne razlikuju se u mišljenjima

VIDEO

Rakija se liječi vinom, marihuana kokainom, a sve ostalo Severinom. Zdravo, Marijo, neka bude volja tvoja da ne budem stara cura bez avantura, aleluja... Molite se cure, molim se i ja, daj nam Bože više muškaraca nego godina, stihovi su Severinine pjesme s istoimenog albuma “Zdravo, Marijo”. Don Anđelko Kaćunko odmah je rekao kako je Seve prodala dušu vragu, a don Ivan Grubišić bio je blaži prema pjevačici.
- Kaćunko želi drukčiji svijet od onog što postoji. To i ja želim, ali Severina pjeva o svijetu kakav uistinu jest. Ipak, upitna je uporaba svetog za takav album jer zazivati svetu Mariju uz takve stihove vjernici ne priliči - govori don Grubišić, poznat po tome što je među rijetkima pristao krstiti dijete Gorana Ivaniševića iako su to drugi svećenici odbili jer nije u braku s Tanjom Dragović. Pjevačica je Kaćunka zbog komentara kako je prodala dušu vragu nazvala budaletinom i redikulom.
- Jako je lijepo rekla. Baš se vidi da je prava vjernica. Budaletinom se ne naziva neprijatelja, a kamoli svećenika. Rekao sam istinu o njoj pa je pošizila. Ona se koristi jeftinim trikovima - zaključio je Kaćunko.

RABUZIN TUŽI SEVU ZBOG SLIKE?
Fabrika Sarajevo na omotu Sevina CD-a koristila se kolažem slika hrvatskih naivaca. Dizajner Bojan Halilović smatra da su rabeći kolaže raznih umjetnika stvarali novo umjetničko djelo. Odvjetnik Željko Baranović kontaktirao je autore i njihove nasljednike kako bi Severini besplatno ustupili autorska prava na korištenje slika.
- Jedan je autor tražio novac, a Rabuzonov sin je telefonom dao pristanak za korištenje dijelova očevih slika. Poslije je to dopuštenje povukao i najavio da će tužiti autore omota albuma - kaže Baranović.

'TBF JE BEND GUZICA I SISA'
The Beet Fleet u jednoj od pjesama na albumu 'Galerija Tutnplok' ima stih: 'A rime tresu ka pedofilski skandali crkvu'...I to je bilo dovoljno da don Kaćunko oštro komentira splitski bend.
- TBF su bend na razini (Bože mi, oprosti) sisa i guzica sa zvijezdom petokrakom na glavi i Titovom štafetom u ruci - rekao je don Kaćunko. TBF-ovci su odgovorili kako će svećeniku Kaćunku rado besplatno svirati na njegovu piru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom