Show

Komentari 15

Donna iz 'Spasilačke službe' ima 53 godine: 'Kirurg ti je odličan'

Donna iz 'Spasilačke službe' ima 53 godine: 'Kirurg ti je odličan'

Na mlađahnom licu ne može zahvaliti genetici. Bila je na raznim tretmanima, kako za lice, tako i za tijelo i popravljala sve što se popraviti moglo. To će i nastaviti činiti jer želi zauvijek biti mlada, bar prividno

Glumica Donna D'Errico prošlog je mjeseca proslavila 53. rođendan, a još uvijek izgleda vrlo atraktivno. Glumicu pamtimo po ulozi u seriji 'Spasilačka služba'. Instagram joj je krcat provokativnim fotografijama, a pratitelje je i ovih dana počastila slikama u kupaćem kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je s kišobranom, a visoke potpetice istaknule su njezine duge noge. Komplimenata na račun njezina izgleda unatoč tome što je zagazila u šesto desetljeće nije nedostajalo. 

- Ova žena je s drugog planeta - napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: 

- S godinama si sve ljepša. Super ti je kirurg.

Ipak, na mlađahnom licu ne može zahvaliti genetici. Bila je na raznim tretmanima i popravljala sve što se popraviti moglo. Zatezala je kožu lica, a prije nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, trbuha i liposukciji. 

Ne straši se odlaska pod nož zato što još dugo želi izgledati kao prije trideset godina kada je u crvenom jednodijelnom kostimu trčkarala po plaži. 

Najčitaniji članci