Show

Komentari 15

Donna Vekić proslavila je 24. rođendan i pokazala vitke noge

Donna Vekić proslavila je 24. rođendan i pokazala vitke noge

Inače sam uvijek u Wimbledonu za svoj rođendan, rekla je Donna, koja je prije nekoliko dana bila u Zadru na Adria Touru, ali lokaciju na kojoj je slavila rođendan nije otkrila...

Tenisačica Donna Vekić u nedjelju je proslavila 24. rođendan. Na društvenim mrežama pohvalila se rođendanskim stajlingom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Donna Vekić i Novak Đoković na koncertu na Adria Touru

Tenisačica je pored bazena pozirala u kratkoj lepršavoj haljini, a iza nje se vidio zalazak sunca. 

- Inače sam uvijek u Wimbledonu za svoj rođendan pa je ove godine malo drukčije. Ali, i dalje je dobar rođendan i zahvaljujem vam na svim željama. 

Donna nije otkrila lokaciju na kojoj je slavila rođendan, ali prije nekoliko dana boravila je u Zadru na teniskom turniru Adria Tour. Ona je, kao i svi sudionici turnira u Zadru, odmah u nedjelju podvrgnuta testiranju na korona virus, ali je rezultat negativan. 

Igrala je meč protiv Olge Danilović te se družila s Novakom Đokovićem na Gibonnijevom koncertu u četvrtak navečer. Tenisačica je potom pružila podršku Đokoviću.

- Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku - rekla je Osječanka.

Najčitaniji članci