Show

Komentari 136

Doris Pinčić voli duboki prorez: Zablistala na Večernjakovoj ruži

Doris Pinčić voli duboki prorez: Zablistala na Večernjakovoj ruži

Gledatelji 'Dobro jutro, Hrvatska' u posljednje su vrijeme iznimno zadovoljni modnim kombinacijama voditeljice nakon što su je ranije na društvenim mrežama znali prozivati kako emisiju vodi nesređena

Televizijska voditeljica Doris Pinčić (32) zablistala je na dodjeli Večernjakove ruže. Obukla je decentnu zlatno-srebrnu haljinu sa šljokicama i dubokim prorezom.

POGLEDAJTE VIDEO: Gledateljima smeta njen repić

HRT-ova voditeljica očito se za tu kombinaciju odlučila nakon što je upravo u haljini s dubokim prorezom zablistala i mjesec dana ranije na Dori.

Gledatelji 'Dobro jutro, Hrvatska' u posljednje su vrijeme iznimno zadovoljni modnim kombinacijama voditeljice nakon što su je ranije na društvenim mrežama znali prozivati kako emisiju vodi nesređena.

Znala se naći na udaru kritika zbog repića, kao i nekih odjevnih kombinacija, no kako smo ranije doznali, HRT joj je u siječnju dodijelio novu stilisticu.

Riječ je o HRT-ovoj dugogodišnjoj kostimografkinji Nataši Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju”, “Ples sa zvijezdama”...

Vodstvo HRT-a je angažiralo novu stilisticu za Doris upravo zbog niza negativnih komentara na društvenim mrežama o njezinim stylinzima u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

- Divna je za suradnju, otvorena je za sve opcije. Prepustila je profesionalcima da rade svoj posao. Prava mlada dama je Doris - rekli su nam tad izvori s HRT-a.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Doris

 

Najčitaniji članci