Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

'Došla sam tu vidjeti što ima, a ne tražiti dečka i zaljubiti se'

Došla sam tu vidjeti što ima, imam slobodnog vremena i željela sam novo iskustvo, iskreno je rekla Sara Miji i naglasila da zna biti umiljata, ali ponekad i ogrepsti...

Foto: RTL
32 komentara

Djevojke u vili nisu se mogle načuditi što je Samra otišla bez pozdrava i nije im u potpunosti jasno što se dogodilo.

- Naposljetku, sve smo predahnule što je jedna ruža ostala viška i svaka od djevojaka laže kada kaže da joj je žao što je otišla - rekla je Sara, a potom je došao Mijo.

- Htio sam je iznenaditi ružom, no ona je rekla da se ne vidi tu i ne želi ostati. I mene je iznenadila - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nikolina nije dopustila da joj Samrin odlazak pokvari večer s Mijom i pozvala ga je na razgovor udvoje.

- Da te malo popravim, vidim da smo sami, da si po mom ukusu iako si uvijek dobar - govorila mu je Nikolina dok mu je popravljala košulju, a potom ga je zagrlila i pitala da joj da pusu, pa barem i u obraz.

- Sviđa mi se kad je tako opuštenija - rekao je Mijo. 

U dnevnoj sobi Maja je zafrkavala djevojke, a Anita je komentirala: „Lako je tako kad imaš ružu!“ No Sarajka je nastavila sa šalama: „Mislim da su se one sad urotile protiv mene ili me se boje. Nemam pojma što se događa, ali boli me briga.“

Foto: RTL

Uskoro je došla Antonija kako bi uzela jednu ružu uz objašnjenje: „Želim vam puno sreće na ceremoniji i ne zaboravite da u ovom showu matematika ne znači ništa“, da bi se kasnije prikrala i dok je nitko nije gledao - vratila ružu!

Ružu su već osvojile Andrea, Maja i Silvia, a tijekom ceremonije prvu je ružu dobila Alenka. Uslijedile su Emily, Nikolina, Nuša, Anita koje su s osmijehom prihvatile ružu, no kad je Gospodin Savršeni pitao Saru uzima li ružu, ona je rekla: „Večeras da, ali budeš li me i dalje ostavljao među posljednjima, razmislit ću o tome.“

- Kakva provokatorica, kakva ucjena - komentirala je Anita. Sljedeća je Barbara dobila ružu, a posljednje su ostale Julie i Mihaela. Prvo je prozvao Julie, a kad je Mijo dao Mihaeli ružu rekao je: „Šećer na kraju.“ Zatim je došla Antonija i najavila djevojkama nekoliko zanimljivih dana s Mijom u Istri. 

Foto: RTL

Nakon noćnog putovanja i spavanja djevojke su se smjestile u prekrasnu vilu i nastavile s podbadanjima.

- Mjesto je fantastično - rekla je Nikolina, a Sara je počela: „Znaš li uopće gdje smo? Da te uputim, tamo blizu je Motovun, ono brdašce s gradićem, da znaš otprilike gdje si.“ Nikolina se nije se željela nastaviti prepirati, a potom su nastavili pričati o Samri.  
Razgovor je prekinuo Mijo, a Sara je nastavila izlaganje o Motovunu.

- Eno Nuša zapisuje sve - šalila se Anita, no Miju nije previše impresioniralo Sarino izlaganje pa je na izlet pozvao Emily. Kad su otišli, Sara je nastavila provocirati djevojke.

-  Svoja podbadanja znam poduprijeti konkretnim argumentom dok su neke djevojke jutros samo bacile provokaciju u kojoj se naposljetku nisu snašle - objasnila je Sara, a Anita je primijetila kako je Nikolina baš ljubomorna na Emily. 

Foto: RTL

Mijo i Emily nisu imalo solo spoj još od Like, a romantična vila i hrana koju je Gospodin Savršeni pripremio bili su idealni za daljnje upoznavanje.

- Kod Emily mi se sviđa što kad mi je malo neugodno, ona uskoči i izvuče situaciju u dobrom smjeru - rekao je Mijo i spomenuo Emily kako se sjeća svega što mu je rekla na njihovu prvom spoju.

Cure su se sunčale uz bazen i došla je Mihaela s pismom i sve su pozvane na pravu adrenalinsku zabavu, a Mijo je odlučio priznati Emily svoje osjećaje.

- Želim ti dati do znanja da mi se sviđaš i da mi je bilo ugodno s tobom u Lici pa sam iskoristio ovu priliku da ponovno budemo zajedno. Lijepo mi je u tvom društvu - rekao joj je Mijo, a Emily je komentirala: „Sviđa se i meni Mijo, ali ovo je tek početak. Ne padam na riječi, nego na djela, pa mislim da smo se našli.“

Foto: RTL

Emily i Mijo našli su se s ostalim curama u adrenalinskom parku, a najviše je bila uplašena Anita koja se boji visine, no odlučila je u svemu sudjelovati. I uživala je baš kao i ostale djevojke i naravno - Gospodin Savršeni, koji je neprestano ohrabrivao djevojke.

- Moj strah je potpuno nestao - rekla je Andrea, a Mijo je komentirao: „Osmijesi na licima govore da je djevojkama bilo lijepo.“ 

Prije povratka u vilu Mijo je poželio popričati sa Sarom.

- Želim imati načisto odnos s njom - rekao je, a cure u vili zanimalo je isto pitanje.

- Je li ona u showu zbog njega ili zbog toga da pravi show? - komentirala je Anita. Mijo je naglasio Sari kako mu ne smeta njezino podbadanje i provociranje, ali ga je i zanimalo krije li se išta iza tih šala, zašto je došla u show i koja je njezina namjera.

- Lagala bih kad bih rekla da sam došla u show da se zaljubim i pronađem ljubav svog života, došla sam tu vidjeti što ima, imam slobodnog vremena i željela sam novo iskustvo - iskreno mu je rekla i naglasila da zna biti umiljata, ali ponekad i ogrepsti.

- Nakon razgovora sa Sarom stekao sam malo drugačiji dojam o njoj, osjetio sam da je puno iskrenija i odlučio sam joj dati još jednu priliku. Neugodan razgovor postao je baš ugodan - a potom su nazdravili za novi početak. 

Foto: RTL

Ujutro je Sara uz prepričavala da joj je na spoju bilo kao u bajci.

- Ali vidim da si loše prošla, ja sam bila sretnija kad sam došla sa spoja - rekla joj je Nikolina, a Sara ju je ponovno pokušala uvrijediti govoreći joj kako ne zna dobro procijeniti lica i da mora naučiti paliti kuhalo za vodu. A kad su je djevojke pitale da im detaljnije ispriča kako joj je bilo, ostala je tajnovita.

- To nije bio spoj iz snova, nego ju je pitao zašto provocira, nema se baš čime pohvaliti - rekla je Mihaela. Nikolina je donijela još jedno pismo, a Nuša je pozvana s Mijom na spoj.

- Kad se prestanem nadati onda ću biti ja - ja ću najvjerojatnije ići zadnja - rekla je Maja. A kad je Nuša otišla na spoj, djevojke su ponovno počele ispitivati Saru o spoju i zašto nije dobila ružu.

- Spremna sam na novu svađu i podbadanja - komentirala je Riječanka, a Maja joj je rekla: „Stvarno bezobrazno. Privuci pažnju svojim izgledom, nastupom, osmijehom, pozitivom, seksepilom, a ne tako na ružan način. Njoj je cilj da se s nama sprda.“ No to nije dirnulo Saru i ona je nastavila po svom, a Nuša i Mijo krenuli su na svoj bajkoviti spoj na Brijune.

Foto: RTL

Naši partneri pišu
Message