Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

'Došla sam u Magazin, a Tonči mi je rekao da nabavim periku'

Danijela Martinović izdala je deseti samostalni album. Na promociji se podsjetila početaka glazbene karijere i otkrila kako je čak pomišljala da nađe drugi posao

Anto Magzan/Pixsell
Foto: Anto Magzan/Pixsell
16 komentara

Petre, ti si moj neiscrpni izvor energije i inspiracije, poručila je Danijela Martinović (39) svom dečku Petru Graši (34).

Pjevačica je na promociju svog desetog albuma 'Unikat 'u slovenskim Brežicama došla limuzinom. Obukla je elegantnu crvenu haljinu. Petar nam je otkrio kako je Danijeli spremao ukusna jela i salate dok je ona radila na novom albumu. 

- On je muškarac koji dobro podnosi sva moja raspoloženja i naša je ljubav iskrena, bez interesa i baš je prava ljubav - nježno je zaključila pjevačica.

Suradnja na albumu

Antonija Šola (31), koja je također bila na promociji Danijelina albuma, otkrila nam je kako se zbližila s Danijelom jer su zajedno radile na albumu. 

- Družile smo se i po nekoliko dana uzastopno. Ona je jedna prekrasna žena - rekla je Šola koja je Danijeli napisala tekst za pet pjesama s novog albuma. 

Rekao joj je da joj treba perika

Prije nego se obratila prijateljima, Danijela im je pustila film kojem je ona sama bila glavna tema. U filmu je prikazana cijela njena karijera. Otkrila je kako joj je Tonči Huljić (49), kad je prvi put došla u grupu Magazin, rekao da će morati nositi periku jer je imala lošu i slabu kosu. Dodala je kako je nekoliko puta razmišljala o prekidu glazbene karijere. Ivana Šundov vodila je program.

- Ne skrivam se, samo rjeđe izlazim. Iako nisam konstantno na televiziji, imam puno poslovnih angažmana, uglavnom s velikim poduzećima - otkrila je Ivana koja obožava Danijeline pjesme.

Naši partneri pišu
Message