Obavijesti

Show

Komentari 25

'Dostojanstveno' meso, zrna kave umjesto 'cuge' i posteljica

'Dostojanstveno' meso, zrna kave umjesto 'cuge' i posteljica
1

Zvijezde se ponekad drže rigoroznih dijeta, ali i kada ne gladuju, imaju 'neobične' prehrambene navike. Neki od njih jedu u posebnim sobama, a drugima je važan i način parenja životinje čije meso jedu

VIDEO

Victoria Beckham

Kada izađe van s prijateljima, bivša spajsica žvače zrnca kave ne bi li odagnala želju za alkoholom. Puno joj je draže da se probudi svježa i bez mamurluka, otkrili su njeni prijatelji.

Victorijinom sinu Brooklynu ta njena navika se gadi. Supruga bivšeg nogometaša Davida svako jutro pije i jabučni ocat na prazan želudac. Kada izađe u najdraži joj restoran, Victoria pojede samo tanjur povrća kuhanog na pari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nicolas Cage 

German sustainability prize 2016

Prije nekoliko godina, glumac je otkrio da bira vrstu mesa prema načinu na koji se određene životinje pare.

- Mislim da se ribe pare vrlo dostojanstveno, pa tako i ptice. Svinje baš i ne pa ne jedem svinjsko meso. Jedem ribu i perad - rekao je Cage. 

Karl Lagerfeld

Pixsell

Slavni dizajner obožava dijetnu Coca Colu, a dnevno popije i po nekoliko litara. Ekscentrični Chanelov kreativni direktor opsjednut je bijelom bojom, čistoćom i pidžamama. Poznato je da ima jednu kuću u kojoj samo crta skice i razmišlja. U odvojenoj kući dizajner jede i opušta se. 

- Rijetko ručam, ali kad sam gladan u podne, onda zovem osoblje da mi hranu donesu u drugu kuću. U toj kući i pozivam goste na večeru - otkrio je Lagerfeld. 

Kourtney Kardashian

Prije nekoliko godina, Kourtney se našla u središtu 'skandala' kada je priznala da pije pilule od svoje posteljice, a po uzoru na nju, to je nakon prvog poroda činila i Kim. Kim je rekla da se tako izliječila od postporođajne depresije.  

Usain Bolt

World Athletics Championships

Najbrži trkač na svijetu je tijekom Olimpijskih igara u Pekingu jeo i do 100 prženih pilećih medaljona dnevno. 

- Prvo sam jeo pakiranja od 20 komada za ručak, pa za večeru. Idućeg dana jeo bi dva pakiranja za doručak, jedno za ručak i još nekoliko navečer - rekao je Usain te se našalio da je trebao dobiti zlatnu medalju zbog tog 'uspjeha'. 

Mariah Carey

Pjevačica koja se u posljednjih nekoliko godina malo 'popunila' nije veliki ljubitelj tjelovježbe. U teretanu odlazi u mrežastim čarapama i štiklama. No Mariah je zato 'kraljica' isprobavanja raznih dijeta.

Kada je rodila blizance 2013., 'trudničke' kile htjela je skinuti dijetom po kojoj je dopušteno jesti 'samo ljubičaste namirnice'. Tri puta tjedno jela je ljubičastu cvjetaču, ljubičaste mrkve i patlidžane. Kasnije je bila na dijeti po kojoj je svaki dan morala jesti samo losos i kapar. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju