Show

Komentari 24

Douglasovi 'pobjegli' u Afriku na odmor: Ne skrivaju sreću...

Douglasovi 'pobjegli' u Afriku na odmor: Ne skrivaju sreću...

Uz supruga Michaela Douglasa, blagdane u Africi s Zeta-Jones provode i njihovo dvoje djece. Brat i sestra odvojeni su zbog fakultetskih i drugih obveza pa su im ovi zajednički trenuci itekako dragocjeni

Oskarovka Catherine Zeta-Jones (50) blagdansko vrijeme provodi u okrugu svoje obitelji u Africi. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je radost obiteljskog okupljanja.

Uz supruga Michaela Douglasa (75), blagdane u Africi s Zeta-Jones provode i njihovo dvoje djece, Dylan Michael (19) i Carys Zeta (16). Brat i sestra odvojeni su zbog fakultetskih i drugih obveza pa su im ovi zajednički trenuci itekako dragocjeni.

Na svom idiličnom afričkom putovanju obitelj je obišla i Nacionalni park Serengeti u Tanzaniji, a radosni brat i sestra okušali su se i u tradicionalnom afričkom plesu.

Catherine i Michael na fotografijama su uvijek nasmijani, šale se i ne skrivaju da su sretni što imaju jedno drugo. Michael se 1998. na prvi pogled zaljubio u Catherine. Tada se nisu ni upoznali, ali je to uslijedilo nekoliko mjeseci poslije na filmskom festivalu u Deauvilleu gdje su sjedili za istim stolom. Upoznao ih je kolega Danny de Vito (75), a tema razgovora je bio njihov datum rođenja. 

- Prvi put kad sam ju vidio rekao sam 'wow'. Te večeri sam joj rekao da ću biti otac njezine djece. Čim sam to rekao pomislio sam da sam uništio sve svoje šanse - rekao je svojedobno Douglas. Poslije te rečenice, Catherine mu je poželjela laku noć i otišla. 

Ipak, nešto u Michaelu je zaintrigiralo glumicu. Ostali su kontaktu nakon te večeri i uskoro započeli svoju ljubavnu romansu. U samim počecima veze sve su skrivali od javnosti, a jedva su se i viđali jer je njezina karijera bila u usponu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci