Obavijesti

Show

Komentari 36

Dragan Kojić Keba: Milane, doći ću na sud čiste i mirne savjesti

Dragan Kojić Keba: Milane, doći ću na sud čiste i mirne savjesti
1

PROTIV SVIH Milijarder je prijavio Kojića jer je Aleksandra vozio nevezanog u noći nakon Severininog rođendana u Beogradu. Keba je zbog toga bio na saslušanju u policiji

VIDEO

Volim malog Aleksandra kao da je moj. Ako je istina da me netko tužio, ići ću na sud čiste i mirne savjesti. Svatko tko pokušava raditi nekakav reality morat će bez mene i moje obitelji živjeti u takvom svijetu, rekao je Dragan Kojić Keba (55).

Milan Popović (50) protiv Severinina (44) svekra podnio je prekršajnu prijavu jer je, kako tvrdi srpski milijarder, nevezanog u noći vozio Aleksandra (4) nakon Severinina rođendana u Beogradu. Spornu fotografiju objavili su srpski mediji prije mjesec dana zbog čega je nekoliko dana poslije Keba bio u policiji na saslušanju.

- Reagirao sam kao i svaki drugi otac koji se brine za svoje dijete. Jedina mogućnost koju imam u tim situacijama je da podnosim prekršajne prijave, da idem po sudovima i da se na sve moguće zakonske načine borim da zaštitim svog sina kad je ugrožena njegova sigurnost. Vidjet ćemo hoće li postojeći dokazi biti dovoljni za neku presudu - rekao je Popović za srpske novine Alo.

Komentirao je i Severinine fotografije objavljene u srpskim medijima, koji su pisali da se pripita vraćala u Kebinu kuću nakon proslave rođendana kolege Željka Joksimovića.

- Ne mogu znati tko se brine o Aleksandru kad majka dozvoljava sebi da bude u takvom stanju. Htio bih znati da je taj netko tko mi dočekuje sina profesionalan, da mogu mirno spavati. Zabrinut sam za sigurnost sina. Hrvatski stručnjaci rekli su mi: “Ne daj Bože da se tvom sinu dogodi što i Breninu sinu”. Svi se mole da do toga ne dođe, a imate roditelja koji eksponira dijete kao da je javno dobro - rekao je Popović. Milijarder je tužio Kojiće pa i Sevina menadžera Tomicu Petrovića.

Davor Puklavec/Pixsell

- Mislim da ne postoji nitko blizak Severini koga Popović nije tužio ili joj prijetio tužbom. Broj tužbi se povećava posebno otkad se Severina udala za Igora pa pretpostavljam da ga je to jako pogodilo. Sve tužbe do sada je izgubio, što dokazuje da navodi koje plasira u medijima i u tužbama, ne stoje - zaključio je Petrović.

Instagram

Tužio ga jer objavljuje fotografije mališana

Od bivšeg nogometaša traži 42.770 kn jer objavljuje Aleksandrove slike na društvenoj mreži.

Prijavio ga jer je vozio Aleksandra bez sjedalice

Popović smatra da je Severinin svekar Keba ugrozio Aleksandrovu sigurnost. Keba tvrdi da je auto stajao.

Severinina menadžera Petrovića tužio je za klevetu

Tomica Petrović izjavio je da je Milan prijetio Seve te da je krivotvorio Aleksandrov pasoš. Popović je tužbu povukao.

Traži da mu plaća alimentaciju

Milan želi da Seve viđa Aleksandra od srijede do nedjelje i da mu plaća 3500 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja