Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Drama na crvenom tepihu: Jolie i Pitt čekaju Aniston

Nevjenčani supružnici Angelina i Brad navodno su uvježbavali što će reći njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston na dodjeli filmskih nagrada

AFP
Foto: AFP
3 komentara

Uoči večerašnje dodjele Oscara već je procurila navodna lista dobitnika. Najbolji glumac je navodno Mickey Rourke. On ne vjeruje da će dobiti nagradu. Najboljom glumicom će, nagađa se, biti proglašena Kate Winslet. Židovska udruga prozvala ju je da ne zaslužuje Oscara jer film “Reader” za kojeg bi ga mogla dobiti vrijeđa Holokasut. Prema toj listi, Angelina Jolie (33) i Brad Pitt (44) ostali su bez Oscara. Ali bi se zato na crvenom tepihu trebala odvijati prava drama.
Bivši supružnici Pitt i Aniston prvi put će se javno susresti. Brad je navodno s Angelinom već uvježbao što će joj reći pri susretu. Angelina je naručila nakit vrijedan pola milijuna kuna jer želi zasjeniti Bradovu bivšu. Najbolji film, prema toj “lažnoj” listi, je “Milijunaš s ulice”.
Posthumno će Oscara za sporednu mušku ulogu dobiti pokojni Heath Ledger (28), za ulogu Jockera u novom filmu o Batmanu. Nagradu će preuzeti njegova obitelji, a kći Matlida (4) preuzet će je čim navrši 18 godina. Ovogodišnju, 81. dodjelu Oscara neće voditi komičar, nego glumac, seksi Hugh Jackman.
- Gotovo cijeli show bit ću napola gol, a neprestano ćemo pjevati - kaže. Zapravo će strateška mjesta prekriti lišćem. Pobjednici će pjevati dok će iza njih plesati.

Naši partneri pišu
Message