Odnio joj vrata: Marinu Perazić i kćeri vlasnik izbacuje iz stana | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 188

Odnio joj vrata: Marinu Perazić i kćeri vlasnik izbacuje iz stana

Odnio joj vrata: Marinu Perazić i kćeri vlasnik izbacuje iz stana
5

Stanodavac pjevačice tvrdi da novac za stanarinu nije dobio već 14 mjeseci. Stevan Mrđan u četvrtak se sukobio i s Marininom kćerkom. Policija je došla riješiti sukob

VIDEO

Pjevačica grupe Denis&Denis u četvrtak se ispred stana u Novom Sadu sukobila s policijom i stanodavcem koji tvrdi da mu Marina Perazić (54) duguje 3500 eura, to jest 26.250 kuna za stanarinu, piše srpski Blic.  Stevan Mrđan skinuo je vrata stana i odnio ih kako bi prisilio pjevačicu da se iseli. Svemu je prethodio i sukob s Marininom kćerkom Lunom koja je stanodavca u suzama pokušala zaustaviti u odnošenju vrata. 

- Strašno je to što nam se događa - rekla je Marina Perazić za srpski Puls. 

Stevan je već pokušavao provaliti u stan u kojem pjevačica živi s kćerkama Mijom i Lunom. Njihov stanodavac tvrdi da novac za stanarinu nije dobio već 14 mjeseci. Kako bi ga spriječila da im provali u stan, pjevačica je pokušala promijeniti bravu i vrata. Stanodavac joj to nije dozvolio. 

Kad je nakon sukoba s njezinom kćeri skinuo ulazna vrata, Marina je pozvala policiju i svog odvjetnika koji su pokušali smiriti situaciju. Ubrzo se ispred zgrade pojavio i Stevanov odvjetnik koji ga je navodno i nagovorio da skine vrata. Nakon 20-minutnog pokušaja smirivanja situacije, policija je privela Mrđana. 

Sve navedeno jako je potreslo Marinu i njezine kćeri. Nakon što su policija, odvjetnici i njihov stanodavac napustili zgradu, Perazić je pozvala majstora da popravi vrata. 

Marinin stanodavac je i prije nekoliko dana dolazio do stana pjevačice, ali mu nitko nije otvarao, piše srpski Kurir.  Prije mjesec dana podnio je tužbu protiv Marine, a pjevačica je ispričala kako je stan zapravo vlasništvo Mrđanovog unuka. Tvrdi da je žrtva prevare te da ne duguje nikakav novac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 188

VIDEO