Obavijesti

Show

Komentari 16

Dramatičan poziv hitnoj Fadija Fawaza: 'On ne diše, pomozite'

Dramatičan poziv hitnoj Fadija Fawaza: 'On ne diše, pomozite'
1

TRANSKRIPT Ljubavnik pokojnog pjevača oslobođen je svih sumnji za upletenost u smrt Georgea Michaela, a sad je objavljen i telefonski razgovor s dispečerom

VIDEO

O Bože, mislim da mu više nema pomoći. Plav je, hladan i ukočen, vikao je u šoku Fadi Fawaz (43) nakon što je na sam Božić u krevetu pronašao mrtvog George Michaela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

- Diše li još, ili je već prekasno? Koliko ima godina i koja je adresa, mislite li da ima smisla oživljavati - pitao je operater frizera Fawaza, a odmah je poslao i vozilo hitne pomoći u Michaelovu kuću.

- Ima 53 godine, leži na leđima i potpuno je ukočen. Nema smisla, bojim se da mu više nema pomoći, ali znate, riječ je o George Michaelu, pjevaču - rekao je Fawaz kroz suze.

Par je Badnjak navodno proslavio zajedno, s time da je Fawaz iz nepoznatog razloga noć proveo u autu umjesto u londonskom stanu kojeg mu je Michael dao na korištenje. Upravo je zbog toga policiji i bio sumnjiv na početku.

FILE PHOTO British singer George Michael performs on stage during his "Symphonica" tour concert in Vienna

- Je li smrt bila na bilo koji način očekivana - pitao je operater Fawaza na što je ovaj počeo vikati: ‘Ne, ne, ne nije! Je li pomoć na putu, recite mi da je na putu', histerizirao je Fadi. Na Božić je došao po Georgea Michaela kako bi ga odveo na ručak.

Još se čeka toksikološki nalaz kako bi se vidjelo je li se pjevač drogirao prije smrti. Između Fawazova odlaska u spavaću sobu i poziva hitnoj pomoći prošlo je sat vremena. U bunilu, kaže, nije mogao shvatiti da je Michael mrtav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...