Obavijesti

Show

Komentari 4

Drele: Ovo će biti debakl, gljiva me stalno gura u ženski spol'

Drele: Ovo će biti debakl, gljiva me stalno gura u ženski spol'
10

Voditelj kaže da će se konačno naći u onome što najviše voli, a to je mala crna haljina. Amel Ćurić će se prisjetiti dana kada je bio klinac transformirajući se u Tajči dok Maja Bajamić postaje Beyonce

VIDEO

Glumica Katarina Baban (29) u sljedećoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'  u nedjelju će se transformirati u legendarnog pjevača Princea. Ulazak u lik neponovljivog glazbenika za Katarinu je do sada najteži zadatak u emisiji. 

- Mislim da mi je to do sad najzeznutija transformacija. Jako su velika očekivanja, pogotovo od vokalne trenerice Ivane Husar - istaknula je Katarina. Kaže da Prince Imao puno seksipila u sebi, a prednost je što sam ona sitna, i što je i on sitan, pa se neće morati pretjerano trudit bit frajerski nastrojena.

- Nemam pojma što ću s ovim - rekla je glumica. Nakon Miše Kovača, pjevač Amel Ćurić (37) ovoga tjedna postaje tinejdžerska pop ikona, Tajči.

- Prisjetit ću se tih nekih dana kad sam bio mali klinac - ispričao je Amel i dodaje kako je tada volio slušati ovu pjesmu. Napomenuo je kako će to biti baš prava transformacija. 

- Mrzim kad dobijem ove neke s koreografijama, bit ću najgori - kaže Amel i dodaje kako mu u showu postaje sve zanimljivije. U Tajči su se u proteklim sezonama transformirali Jasna Palić Picukarić, Filip Dizdar i Ana Gruica, a hoće li ih Amel nadmašiti vidjet ćemo. 

Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele (51) će postati Heather Small, pjevačica dance sastava M People.

- Gljiva me stalno gura u ženski spol, a sad me gurnula u nešto što je apsolutno izvan moje komfort zone. Tu očekujem dosta velike probleme i uvjerljivo posljednje mjesto - objasnio je Drele. Istaknuo je kako će se Heather Small ovoga puta zvati Heather XL. Voditelj kaže kako će se konačno naći u onome što najviše voli nositi, a to je mala crna haljina. 

- Nevjerojatan zadatak, da me pokušaju pretvoriti u poželjnu tamnoputu djevojku - pohvalio je Drele šminkere i maskere jer imaju težak zadatak radeći s njime, a dodao kako se boji da će njegov nastup biti jedan veliki debakl.

Pjevačica Maja Bajamić (25) će utjeloviti Beyonce , ali na pozornici neće biti sama. Njena pratnja i podrška bit će malena Elena Brnić, a Maja ne krije oduševljenje što će zajedno nastupiti.

- Najbolja stvar je što sam dobila djevojčicu koja je vanserijska po svim kategorijama, i fizički i vokalno. Kad ju vidim, sjetim se sebe - ispričala je pjevačica koja misli da će to biti emotivna izvedba. Malena Elena kaže kako je pjesma teška, ali misli da će izvedba biti uspješna.

- U ovoj pjesmi baš mogu pokazati svoje glasovne mogućnosti. Jedva čekam izaći na pozornicu i pjevati - istaknula je Elena. U sedmoj epizodi Paola Valić Bekić (35) postat će dio grupe Psihomodo pop, Ana Vilenica (39) bit će Dalibor Brun, Damir Poljičak (34) dio grupe Magazin, a Matko Knešaurek (32) utjelovit će Luisa Fonsija.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...