Obavijesti

Show

Komentari 37

Drele pobijedio kao Cher: 'Ona bi ti zavidjela na tim oblinama'

Drele pobijedio kao Cher: 'Ona bi ti zavidjela na tim oblinama'
19

Fenomenalno! Super je pjevao, ako se tko nasmijao to smo bili svi mi, komentirao je Mario Petreković transformaciju radijskog i televzijskog voditelja

VIDEO

On je van konkurencije. Posebna kategorije, komentirao je član žirija Mario Petreković (45) transformaciju Davora Dretara Dreleta (51) u pjevačicu Cher. Radijski i televizijski voditelj uspio je oduševiti žiri i ostale natejcatelje te je pobijedio u petoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Prema njegovom izboru, Nova TV će 10.000 kuna donirati 'Udruzi za autizam Zagreb'. 

- Fenomenalno! Super je pjevao, ako se tko nasmijao to smo bili svi mi - dodao je Petreković. Saša Lozar (37) također je nahvalio Dreleta i istaknuo da se tako uzme ženska transformacija od koje ti može biti neugodno. Nives Celzijus (36) komentirala je kako je bilo fantastično gledati voditelja. 

- Cher bi ti definitivno zavidjela na tim oblinama - rekla je članica žirija. Damira Kedžu (30) transformacija je podsjetila na njegovu izvedbu arije 'Habanera' iz treće sezone showa. Ispričao je kako mu se sviđa kod Dreleta što ide u potpuno drugačijem smjeru od svih.

- Donosiš nešto potpuno drugačije, što ja cijenim i volim, i zbilja čekam tvoj nastup svaki put - naglasio je Kedžo. Glumcu Damiru Poljičaku (34), koji se transformirao u pjevača Joea Cockera, je pobjeda u petoj epizodi izmakla 'za dlaku'. 

- Svaka čast, ja ti nemam što reći. Mislim da je reakcija nas i publike dovoljna - komentirao je bio Kedžo njegov nastup. Otkrio je kako je Poljičak njegov favorit te dodao kako je imao Cockerovu bol, ekspresiju i glas. Celzijus je rekla glumcu kako je u toj transformaciji ružan, ali ga ona voli iskreno od srca. Dodala je da je jako talentiran i opija svojom pojavom. 

- Mogla bih te gledati danima da ti izvodiš svih osam točaka - zaključila je Nives. 

- Ti imaš njega u sebi. Tebi su ruke cijelo vrijeme radile ono kad se on grči. Sjajno, ja sam oduševljen - komentirao je. Lozar je za kraj zaključio kako je glumac zaslužio svaku dvanaesticu koju je dobio i koju će dobiti. 

- Ja sam apsolutno oduševljen jer znam koliko treba truda da se dobije ta promuklost - ispričao je član žirija. Maja Bajamić (27) konstantno oduševljava nastupima u showu, pa tako i ovaj put kada je utjelovila
Jasmina Stavrosa s legendarnom pjesmom 'Dao bih sto Amerika'. Publika joj je skandirala
nakon nastupa.

- Ja ti moram čestitati. Dobila si gadan zadatak, a ti si se stvarno iskazala. Glas ti je bio pravi muški, sve si točke ispunila, svaka ti čast - komentirao je Kedžo. Nives je primijetila kako je Maja imala umoran izgled Jasmina Stavrosa te joj je to bilo super. 

- Minimalno pokreta i ta bezvoljnost. Ovo je naizgled jednostavno i neaktivno, nema puno kretnji, a mene fascinira kod tebe što svaki put glas prilagodiš i meni je to zaista kod imitatora sjajno - naglasio je Petreković. Lozar je priznao kako seciraju svaku njenu točku te su zbog toga kritičniji prema njoj, no i ovaj put je sve izvela jako, jako dobro. 

Glumica Katarina Baban (29) ovoga je puta bila Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta, a donijela je sjajnu
atmosferu s njihovim popularnim hitom 'Mi plešemo'. Petreković je rekao kako je on u jednom trenutku plesao i odletio. 

- Ja sam već rekao da su cure oduševljenje ove sezone - komentirao je Lozar. Nives je rekla Katarini da je konstantno sjajna i dodala kako manje atraktivne točke napravi na nekoj zavidnoj razini. Kedžo se pridružio pohvalama svojih kolega. 

- Do sada su ti puno bolje ležale ženske transformacije, a prvi put sam u potpunosti zadovoljan s tvojom muškom transformacijom. Cure rasturaju - istaknuo je. Amel Ćurić (37) transformirao se u kolumbijskog
repera J Balvina i izveo njegov prošlogodišnji 'Mi Gente'. Iako se bojao kako će to izvesti,
žiri je bio jako zadovoljan.

- Ja bih volio da je možda bilo još malo energije. Jako atraktivno, svaka čast - istaknuo je Kedžo. 

- On ima tu tromu poletnost. Ti si bio možda malo poletniji i na momente energičniji. Sve u svemu, repanje i španjolski, bravo - rekla je Celzijus. Petreković je dodao kako mu ova uloga dobro leži, a Lozar je napomenuo da ga je Amel iznenadio. 

Paola Valić Bekić (35) imala je pratnju na pozornici jer joj se pridružila i djevojčica Tara Roki, a zajedno su izvele pjesmu 'We're never ever getting back together' kao Taylor Swift. Lozar je rekao kako je jako zadovoljan jer se vrlo teško pripremiti za Swift, koju je sam utjelovio u drugoj sezoni ovog showa. Petreković je čestitao Paoli na izvedbi, a pohvalio je i njenu partnericu koju je duhovito prozvao Tara Roki Balboa. Nives je pogotovo bila oduševljena Tarinom izvedbom i rekla Paoli da ju je Tara u glumačkim momentima malo pojela.

- Trebala ti je dat instrukcije prije. Generalno, bile ste fantastične cure, pozitiva totalno - dodala je Celzijus. Kedžo je rekao kako im je nastup bio predivan i istaknuo kako je Paolin 'mini me' odradio jako dobar posao i za jednu i za drugu. Njihova sinergija mu je bila super. 

Glumica Ana Vilenica (39) transformirala se u Lanu Jurčević s pjesmom 'Kim Kardashian' čiji spot je vjerno dočarala popevši se na motor na pozornici. Celzijus je rekla kako Ana možda ne pjeva dobro kao Lana nego ima puno bolje pločice od nje. Kedžo se prisjetio svoje imitacije Lane u trećoj sezoni i komentirao glumičinu izvedbu. 

- Možda sam više osjetio tu prpošnost Danijele Martinović nego lijenost Lane Jurčević - rekao je član žirija te dodao kako bi volio da gljiva Ani kao ulogu dodjeli vrckavu Danijelu. Petreković je primijetio kako se Ana vrlo brzo uspjela prebaciti iz Kurta Cobaina u Lanu Jurčević, a Lozar zaključio kako ga nije 'prekrdašila' i bilo je dobro. Na posljednjem se mjestu rang liste ovoga tjedna našao glumac Matko Knešaurek (32) koji je utjelovio Mel B iz grupe Spice Girls.

- Ja volim ove točke gdje imamo uvid u tvoje tjelesne atribute. Cijenim ove pokrete koje imaš. Znam koliko je teško kretati se u ovim štiklama - rekla mu je Nives. Kedžo je istaknuo kako mu je drago što se Matko opušta i da je to prvi put da je dio ekipe. 

- Osjetio se taj 'girl power'. Pohvalio bih koreografiju - komentirao je. Petreković je rekao kako Matku ipak fali još malo opuštanja u tome, iako je prešao granicu neugodnog osjećaja u ženskom tijelu.

- Pohvalit ću ti napore za falset. Meni izgleda da ti je sve teže i teže bit žena. Mel B je bila divlja i malo mi je falilo možda tog nekog žara, jer si na momente bio predrven - zaključio je Lozar. U idućoj epizodi Damir Poljičak postat će Maja Šuput, a Amel Ćurić bit će legendarni Mišo Kovač. Maja Bajamić utjelovit će Danijelu Martinović, a Davor Dretar Drele ući će u lik Eda Sheerana. Paola Valić Bekić postaje Sia,
Ana Vilenica bit će Rockwell, dok će Matko Knešaurek dići atmosferu kao Red Hot Chilli
Peppers.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...