Show

Komentari 4

Drew Barrymore otkrila: 'Djeda su prijatelji nakon smrti ukrali iz mrtvačnice i odveli na tulum'

Drew Barrymore otkrila: 'Djeda su prijatelji nakon smrti ukrali iz mrtvačnice i odveli na tulum'

Glasine koje kruže skoro 80 godina pokazale su se istinitima, e njen djed John preminuo je 1942., a prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na tulum, gdje su ga zasjeli za stol za poker kako bi odigrali posljednju partiju.

Glumica Drew Barrymore (46) nedavno je u emisiji 'Hot Ones' progovorila o jednoj neobičnoj situaciji iz obiteljske prošlosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glasine koje kruže skoro 80 godina pokazale su se istinitima. Nakon što je njen djed John preminuo 1942. prijatelji su ga ukrali iz mrtvačnice i odveli ga na tulum, gdje su ga zasjeli za stol za poker kako bi odigrali posljednju partiju.

PA/Pixsell

- Nadam se da će moji prijatelji učiniti istu stvar za mene. Mislim da smrt dolazi s previše tuge i razumijem to, ali moja želja bi bila, ako je to u redu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi te da i meni organiziraju party - istaknula je glumica te je rekla da je taj događaj poslužio kao inspiracija za scenu u filmu 'Pasji sinovi' (S.O.B.) iz 1981. godine.

John je bio kazališni glumac u to vrijeme, a voditelj emisije Sean Evans otkrio je da su za ovu krađu bili odgovorni holivudski glumac Errol Flynn, komičar W.C. Fields te pjesnik Sadakichi Hartmann.

PIXSELL