Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Društvene mreže stvaraju mu depresiju: 'Ovisan sam o njima'

Pokušavam se odviknuti od društvenih mreža. Prije sam objavljivao puno više, ali u zadnje vrijeme sam prestao, izjavio je britanski glumac Idris Elba

The MET Gala 2018 - New York
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
3 komentara

Britanski glumac Idris Elba (46) otvoreno je priznao kako previše vremena provodi na društvenim mrežama, ali i na samom Internetu. Zvijezda filma 'The Avengers: Infinity War' izjavio je kako ga količina informacija koju svakodnevno pročita čini depresivnim. 

Foto: promo

- Pokušavam se odviknuti od društvenih mreža. Prije sam objavljivao puno više, ali u zadnje vrijeme sam prestao - izjavio je britanski glumac u intervjuu za Fast Company te dodao kako čita samo agregirani sadržaj. 

JOHN ZAMIJENIO ELBU Legend je najseksi muškarac na svijetu: 'To je veliki pritisak'

- Twitter nije kanal kojim želim primati vijesti. Čitam vijesti sa svojeg iPada, ali ne mogu ih stalno provjeravati. Nisam ponosan na to, ali istina je, to me čini depresivnim - objasnio je Elba koji trenutno s Taylor Swift, Rebel Wilson i Jennifer Hudson snima dramski mjuzikl 'Cats'. 

The MET Gala 2018 - New York | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

U srpnju ove godine, Elba je sa suprugom Sabrinom Dhowre (30) pozirao na naslovnici Voguea u svadbenom izdanju i podijelili fotografije s prekrasnog Marokanskog vjenčanja koje je bilo u travnju ove godine. Idris je rekao kako su toliko zaljubljeni da nisu bili odvojeni jedan od drugog još od dana kada su se upoznali.

- Doslovno smo nerazdvojni otkako smo se upoznali. Neodvojivi smo - rekao je Elba. 

Elba je Sabrinu zatim zaprosio u veljači 2018. nakon završetka premijere filma 'Yardie', potom oženio u Marrakeshu na trodnevnoj ceremoniji u hotelu Ksar Char Bagh. Sabrina je na vjenčanju imala dvije haljine Vere Wang, a glumac crno odijelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:  
Naši partneri pišu
Message