Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Drži obećanje: 'Pokojni tata je želio da na selu nađem ljubav'

Mladi farmer ima 400 svinja, dva traktora i puno zemlje. Kaže da bi otac bio jako ponosan što se prijavio u show

Foto: Privatni album
14 komentara

Josip Tratnjak dolazi iz sela Brdo Cirkvensko kraj Sv. Ivana Žabno. Ima 20 godina i najmlađi je kandidat showa “Ljubav je na selu” ove sezone. Iza njega je tužna godinu, on i dvije godine stariji brat Stjepan zbog bolesti su izgubili roditelje.

Foto: Privatni album

- Otac je jako želio da se prijavim i pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštovati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tad veselio. Morao sam obećanje onda i ispuniti. Da me sad vidi bio bi jako ponosan - rekao nam je Josip.

Po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svojem imanju ima kokoši, patke, sadi kukuruz, ječam...

- A imam i farmu od 400 svinja. Počeo sam s jednom i, evo, naraslo je. Sam brinem o njima, kuham, čistim, sve što treba. Treba to imati volje raditi, biti naučen na takav rad. Jer imam i puno zemlje, treba za nju brinuti. Imam još i dva traktora, veliki i mali - kaže Josip.

Dodaje da jako voli životinje i brinuti o njima. U slobodno vrijeme šeće psa ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Idealna cura za njega je ona vrijedna.

Foto: Privatni album

- Pa ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže po cijele dane. Ne želim lijenu, nego da želi raditi - pripovijeda Tratnjak.

Za sebe kaže da je smiješan i zabavan. Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kad je djevojci poslao SMS s videom u kojemu pleše. Iako je mlad, priznaje da je već imao mnogo veza, ali sve su bile kraće ili na daljinu. Sad bi volio pronaći djevojku koja će ga voljeti onakvog kakav je. Izgled mu kod buduće djevojke nije važan, no poželjno je da djevojka ima smisla za humor. 

- Ne bih volio da ima piercing, to mi jako smeta - rekao je farmer.

Otkrio je Josip kako ne voli previše izlaziti. Iako je njegovim vršnjacima samo to na pameti, on nije takav.

- Ma volim muziku, ali u tim klubovima su gužve i svakakvi ljudi, a to mi se ne sviđa. Onda radije izaberem odlazak u neki restoran - otkrio je Tratnjak.

Foto: Privatni album

Brat Stjepan mu je velika podrška, no Josip kaže da nema veliku tremu ili prevelika očekivanja.

- Neke moram smirivati, govorim im ‘polako, kad-tad će naići neka za mene’. Za početak mi se čini jako dobro kako ovo ide, javljaju se djevojke i moglo bi biti nešto od toga. No tek ćemo vidjeti ako će se javiti i ona prava - rekao je Josip, a zainteresirane cure još mu stignu pisati...

'LJUBAV JE NA SELU' Victoria: Nakon showa sam se zaručila, a bivši me opsjedaju...
Naši partneri pišu
Message