Show

Komentari 52

Dua Lipa opet je izazvala burne reakcije: 'Kosovo je srce Srbije'

Dua Lipa opet je izazvala burne reakcije: 'Kosovo je srce Srbije'

I dok su neki pratitelji komentirali kako su ponosni na nju jer često ističe ljubav prema Kosovu, drugi su ispod fotografije pisali kako će Kosovo uvijek biti Srbija

Pop zvijezda Dua Lipa (24) podijelila je na Instagramu sa svojih nešto više od 60 milijuna pratitelja fotografiju na kojoj slavi dan neovisnosti Kosova koji se obilježava na današnji dan. 

- 13 godina. Nikad neću zaboraviti kako sam gledala to na televiziji dok sam živjela u Prištini. Nezaboravno... Ponosna sam na ono što smo postigli i na ono što ćemo tek napraviti - napisala je ispod ilustracije na kojoj se nalazi njezin lik. 

I dok su neki komentirali kako su ponosni na nju jer često ističe ljubav prema Kosovu, drugi su pisali kako će Kosovo uvijek biti Srbija.

 

- Baš si smiješna. Kosovo je srce Srbije i to će ostati tako zauvijek. Ne piši gluposti - samo su neki od komentara ispod fotografije. Dua Lipa je nedavno izazvala lavinu komentara nakon što je napisala da Kosovo nikada neće biti Srbija.

Javila se i srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (41), koja je mlađoj kolegici odlučila replicirati na vlastitom profilu, referirajući se na spornu izjavu Britanke podrijetlom s Kosova.

- Draga Dua Lipa, volimo te ovdje u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski čelnik nalazi u Haagu, suočen s optužnicom za ratne zločine itd. Na obje strane možete pronaći vrlo loše ljude). Molim te koristi svoje društvene mreža za dijeljenje ljubavi, mira i glazbe (i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim ljudima). Šaljem ljubav svim dobrim ljudima oko svijeta - napisala je u pomirljivom tonu Karleuša.

Najčitaniji članci