Obavijesti

Show

Komentari 20

Dua Lipa opet plače: Policija je odvela fanove radi gay zastave

Dua Lipa opet plače: Policija je odvela fanove radi gay zastave
12

Policajci su reagirali na ustajanje fanova i mahanje zastavom duginih boja te su ih nasilno izbacili iz dvorane. Pjevačica je pokušala nastaviti koncert i u suzama se obratila publici

VIDEO

Britanska pjevačica kosovskih korijena Dua Lipa (22) u srijedu je imala koncert u Šangaju, a dvorana je bila do kraja ispunjena fanovima. Odjednom je nastao metež jer je nekoliko obožavatelja ustalo, počelo plesati i mahalo je zastavom duginih boja, inače poznatim simbolom gay zajednice.  

Naime, na njihovo ponašanje su reagirali policajci koji su ih izvlačili iz sjedala i nasilno izbacivali iz dvorane. Snimka incidenta se pojavila na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako Dua Lipa pokušava nastaviti s koncertom i uzrujana u suzama se obraća fanovima. 

Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League - Final - NSK Olimpiyskiy Stadium

- Želim stvoriti sigurno okruženje za sve nas u kojem ćemo se zabaviti - rekla je pjevačica. Većina fanova je bila šokirana ponašanjem policije u Šangaju i pitali su je li zabranjeno stajati na koncertu te isticati se simbolima poput zastave duginih boja. Dua Lipa se dan nakon koncerta obratila obožavateljima na društvenoj mreži i komentirala incident. 

- Stajat ću uz vas za sve vaše ljubavi i uvjerenja i ponosna sam i zahvalna što se osjećali toliko sigurno na mom koncertu da ste pokazali svoj ponos. Za to što ste napravili potrebno je puno hrabrosti. Zgrožena sam onime što se dogodilo i šaljem ljubav svim obožavateljima koji su bili uključeni u incident. Nadam se da ću se vratiti jednog dana kad bude drukčija situacija i vidjeti dvoranu punu duginih boja - napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Dua Lipa je zaplakala i na koncertu u Denveru krajem lipnja nakon što je otpjevala samo tri pjesme. Otišla je s pozornice jer zbog bolova nije mogla nastaviti nastup. 

- Stvarno sam pokušala, htjela sam da uživate. Užasno se osjećam jer sam vas iznevjerila, ali fizički ne mogu dalje. Neizmjerno mi je žao, ali ne mogu nastaviti. Vratit ću se, jako mi je žao. Hvala vam puno - objasnila je pjevačica kasnije što se dogodilo. 

German Radio Award 2018

VIDI OVO! Bolesno bogate: Ove manekenke zarađuju milijune

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...