Show

Komentari 8

Dua Lipa prekinula romansu s mlađim bratom sestara Hadid

Dua Lipa prekinula romansu s mlađim bratom sestara Hadid

Iako su pandemijsku godinu proveli na ranču Anwarove majke, Yolande Hadid u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, par se posljednjih osam tjedana nije vidio zbog pretrpanih rasporeda

Britanska pjevačica kosovskog porijekla, Dua Lipa (26) navodno je prekinula dvogodišnju vezu s modelom Anwarom Hadidom (22), piše DailyStar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je zadnjih nekoliko tjedana pokušavao spasiti vezu, ali nažalost bez uspjeha. Posljednjih osam tjedana nisu se vidjeli zbog pretrpanih rasporeda. Dua Lipa snima album u Londonu, a Anwar provodi vrijeme u New Yorku.

Anwar dolazi iz palestinske obitelji Hadid. Njegov otac, Mohamed Hadid je poslovni čovjek, a mama Yolanda, bivša manekenka, čijim stopa krenuo je njihovo troje zajedničke djece.

Starije sestre Gigi (26) i Bella (25) poznate su manekenke. Bella je bila u dugogodišnjoj vezi s kanadskim pjevačem The Weeknd, a Gigi iz veze s britanskim pjevačem Zaynom ima kći.  

Anwar se osim modelinga bavi i glazbom. No, ne tako uspješno kao Dua Lipa, za koju naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (53) ima samo riječi hvale.

- Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu- napisala je bivša predsjednica o poznatoj pjevačici, koju je upoznala prošli mjesec u Washingtonu.

Najčitaniji članci