Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Dunja Tatomirović glumi, pjeva, pleše, snima i ljubi nogometaša

Novi nogometaš zaprešićkog Intera Ivan Tatomirović sa sobom je doveo youtubericu iz Sarajeva Dunju. Odrastajući uz tatu nogometaša, Dunja je trenirala nogomet. Par sada zajedno snima videa...

Foto: Privatni album
20 komentara

Nikad se nisam mogla maknuti od nogometa. Rekla sam tati: ‘Kad ja već nisam nogometašica, bar sam ti našla zeta nogometaša’, našalila se Dunja Tatomirović (28).

Supruga nogometaša Ivana Tatomirovića (30), koji trenutačno igra u Interu iz Zaprešića, i kći Predraga Pašića (60), bivše nogometne zvijezde Sarajeva, poznata je u regiji po YouTube kanalu 'Slatko od Dunje'. Kanal je pokrenula 2016. godine kad je Ivan potpisao ugovor s finskim Marienhamnom.

FILMSKA LJUBAVNA PRIČA Dino Merlin suprugu je oteo od roditelja pa živio u siromaštvu

- Dugo sam imala ideju pokrenuti YouTube kanal, no to u Bosni i Hercegovini nije baš bilo popularno. Međutim, kad sam se preselila u Finsku, nisam imala što raditi. Bilo je vrlo hladno i morala sam pronaći neku zanimaciju u svoja četiri zida. Nisam mislila da ću postići takav uspjeh - ispričala je Dunja, čiji kanal ima više od 100.000 pratitelja.

Foto: Privatni albumI

Da nije tipična žena nogometaša pokazuje u svojim videima u kojima govori o problemima dojenja, stereotipima o savršenoj ženi, a ispred kamere možemo vidjeti i Ivana, koji vješto savladava izazove šminkanja.

- Moram ga malo nagovarati da snima videe sa mnom, no na kraju mu to ne predstavlja nikakav problem. Mislim da u jednu ruku osjeća neku dužnost jer živimo u drugoj državi, a ja ne radim. YouTube mi je jedina konstanta koju imam što se posla tiče - rekla je. Ivan i Dunja s dvogodišnjim sinom Lukom privikavaju se na život u Zagrebu.

KLIJENTI U CIJELOM SVIJETU Martina je uspjela u Hrvatskoj: 'Od trepavica se može živjeti'

- Kad sam objavila da dolazimo živjeti u Hrvatsku, dobila sam mnogo poruka dobrodošlice. Bila sam stvarno iznenađena i sretna - izjavila je 28-godišnja Sarajka, kojoj najviše od svega nedostaju roditelji i rodni grad.

- Tek kad posjetim roditelje, shvatim koliko mi nedostaju. Nešto me stegne oko srca, no koliko god je teško, život je takav. Nadam se da ćemo samo ostati živi i zdravi dok je nogomet u pitanju pa ćemo se već okupiti - rekla nam je Dunja.

Naši partneri pišu
Message