Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Duško Lokin poručio: Grdović kamenjem neće otjerati turiste

Pjevač je sto kvadrata apartmana moderno uredio i iznajmljivat će ga turistima. Namještaj je, kaže Duško, skup i moderan, a nije žalio novca jer želi otmjenu klijentelu

grdovic
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
23 komentara

Još dobro živim od pjevanja. Nisam među onim glazbenicima koji nemaju gaža. Apartman u svojoj kući u Zadru iznajmljujem jer sam htio uložiti novac u nekretnine, rekao nam je Duško Lokin (74).

Pjevač je sto kvadrata apartmana moderno uredio i iznajmljivat će ga turistima. Namještaj je, kaže Duško, skup i moderan, a nije žalio novca jer želi otmjenu klijentelu. Za najam će navodno tražiti između 1500 i 2500 kuna za jedno noćenje. Brigu oko nalaženja klijenata prepustio je zadarskoj agenciji.

Foto: Filip Brala/24sata

- Ne želim nered ni galamu u apartmanu. Uvjetovao sam da istodobno u njemu smiju boraviti najviše dvije obitelji. Ne želim da spavaju po podu ili kauču - kaže Lokin. Apartman ima dvije velike spavaće sobe i prostrani dnevni boravak. Kolegama s estrade, dodaje, ovaj apartman neće iznajmljivati.

Foto: Filip Brala/24sata Duškova gajba: Lokinov apartman je u blizini plaže i ima četiri zvjezdice

- Prijateljstvo je jedno, a posao drugo. Odmah pored moje kuće je hotel pa neka idu tamo - rekao nam je Lokin.

Ne brine ga ni prijatelj Mladen Grdović koji mu je 15 godina bacao kamenje u prozor. Nedavno je Grdović angažirao majstore i na Lokinovoj kući promijenio grilje.

- Sve je to Grdović platio. Na prozorima su sad grilje od tvrde plastike pa može bacati što god želi - kaže Lokin.

Nema povjerenja u kolege

'Kolegama s estrade neću iznajmljivati stan. uz kuću je hotel, pa neka idu tamo'

grdovic | Autor: Marko Jurinec/PIXSELL Foto: Marko Jurinec/PIXSELL Kao braća: Veliki su prijatelji, a snimili su i duet ‘Iz tuđine dolazim ti, brate’
Naši partneri pišu
Message