Obavijesti

Show

Komentari 1

Duško Lokin: 'Svi su gledali u mladu Cindy, samo ja nisam...'

Duško Lokin: 'Svi su gledali u mladu Cindy, samo ja nisam...'
9

U samo 30 sati imali smo osam tisuća klikova na YouTubeu, a to je veliki uspjeh jer će se za mjesec dana to popeti i na sto tisuća, rekao je Lokin za svoju pjesmu 'Momačka večer' u suradnji s Jasminom Stavrosom

VIDEO

Zatečeni smo, u pozitivnom smislu, rekao je Duško Lokin (75) nakon što je u suradnji s Jasminom Stavrosom (63) snimio pjesmu 'Momačka večer'. Pjevalo se o vjenčanjima, djevojačkim večerima, pa su 'kraljevi zabave' odlučili zapjevati o momačkim feštama. 

- U samo 30 sati imali smo osam tisuća klikova na YouTubeu, a to je veliki uspjeh jer će se za mjesec dana to popeti i na sto tisuća. Mnogi ljudi plaćaju po nekoliko stotina eura kako bi imali milijunske preglede, što je katastrofa. Svi to rade u Hrvatskoj, ali mi ne - rekao nam je zadovoljni Duško. 

Pokretanje videa...

Duško Lokin i Jasmin Stavros - Momačka večer 03:03

Autor teksta i glazbe je Dario Terzin, dok je za aranžman zaslužan Toni Eterović. Sve je producirao Ljubo Šeperić, a spot, u kojemu se nalazi Miss sporta 2016., Cindy Šoštarić (23), snimio je Josip Okupec na otoku Viru.

Lokin je izjavio da je cijela ekipa gledala u mladu Cindy, ali ne i on. 

- Ja sam kratkovidan, pa je nisam gledao - našalio se pjevač koji je u spotu, konačno, dobio brkove. 

- Da, ja sam dobio naočale i brkove i to velike ličke, da bi izgledao što stariji, a s obzirom da je puhala dosta jaka bura u jednom mi je momentu otpuhala brkove u more. Tako da sam drugi dio spota u konobi bio bez brkova, što će se vidjeti i u spotu - opisao je Duško svoje 'muke'. Dodao je da su se njegovi prijatelji iz Zadra, Pere Knežević, Pero Špika i Ivo Bubić, pojavili s njim i Stavrosom u spotu.

Stavros i Lokin surađuju već više od 30 godina, pa nije slučajnost da je upravo s njim snimio ovaj ljetni hit. Kad je Jasmin 1989. snimio pjesmu 'Umoran', nalazio se s Lokinom na turneji po Sloveniji. 

- Ja sam mu dogovorio i prvu turneju po Kanadi prije nekoliko godina. Ovo je već drugi duet, ali veliki i bezvremenski hit, jer Hrvati će poštivati instituciju braka bar još 100 godina, što znači da je ova pjesma zaista bezvremenska - rekao je Duško. 

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane