Obavijesti

Show

Komentari 23

Duško u smeću našao lančić: Sara mi ga je namjerno poslala

Duško u smeću našao lančić: Sara mi ga je namjerno poslala
8

Duško je uvjeren da Soraja simpatizira njega na isti način kao i on nju. Uvjeren je kako mu je u otpad namjerno poslala lančić kako bi mu pokazala da misli na njega

VIDEO

Big Brother stanare je probudio pjesmom 'Hajde da ludujemo'. Na otpadu, Duško je odmah otvorio prozore kako bi im se autobus razluftao. Horvat je rekao kako svaku noć sve bolje i bolje spava, da se već priviknuo na svoj novi dom. 

Bojana i Nemeš zajedno su pili jutarnju kavu. Veliki Brat dao je stanarima 2 sata i 30 minuta da počiste dvorište na što su oni počeli jaukati jer su već znali koliko ih posla čeka ako su dobili toliko vremena za čišćenje. Dok su ušli u dvorište, konfete su počele letjeti posvuda dok su oni stajali i gledali što se događa. 

- Kako smo se lijepo ponadali da će danas biti blaži, tako smo danas dobili najviše posla. Ovo nećemo počistiti za četiri sata - kukali su stanari.

Za to vrijeme ekipa na otpadu pokušavala je održati vatru koju su zapalili kako bi mogli kuhati i grijati se. Big Brother poslao im je novac za posao koji obavljaju u otpadu. Dobili su pet eura. Stanari glavne kuće čistili su unatoč tome što je padala kiša. Meli su, skupljali konfete... 

- Ja sam u kući Velikog Brata slobodna - hvalila se Mila, a Nemeš joj je rekao da ne fantazira jer zna da je udana jer mu je to rekao Big Brother u ispovjedaonici. 

'Ne zna kuhati, a samo se gura i prigovara'

Duško je u otpadu kuhao grah i prekuhao ga, a Nirmal mu je prigovarao i tužakao ga Dragani da je upropastio jelo. 

- Ja ne znam napraviti i kažem to, a on stoji sa strane i pametuje i onda kad se primi posla dođe do raspada sistema - rekao je Nirmal Dragani koja je prala kupaonicu. 

U otpadu su dobili tri velike vreće iz kojih moraju razvrstati smeće zbog reciklaže. 

- Sutra ćemo dobiti sigurno 10 eura za sav ovaj posao koji radimo. Vidite da nam je bolje nego prvi put, nisu nam nabacali cigarete u vrećice - zadovoljan je bio Duško. 

Za to vrijeme stanari u glavnoj kući odmarali su se od čišćenja dvorišta.

Velika dama iz velikog grada

- Ja sam velika dama, rođena sam u velikom gradu, nemam nikakve veze sa selom - hvalila se Dragana stanarima otpada nakon što joj je Duško rekao da je seosko dijete.

Duško je zatim rekao kako su stanari na otpadu u boljoj poziciji jer su u startu došli u loše uvjete pa će im biti samo bolje kad dođu u glavnu kuću, dok će ovima iz glavne kuće biti noćna mora kad dođu na otpad. Oštrio je nož i pjevušio. 

Nemeš je Nikolu podučavao kako da vježba nakon čega je ovaj otišao u zahod i povratio jer mu je bilo prenaporno. Stanari u otpadu i dalje su razvrstavali smeće. 

Misli da mu Soraja šalje znakove

- Evo, ovo je Sarin lančić. Pa šta radi u smeću? Šta misliš, jel mi ga namjerno poslala - pitao je Duško Horvata dok je u smeću pronašao lančić za koji je vjerovao da je Sorajin. 

- Ja dekolte nosim kad sam u prilici, ne nosim ga kad mi je hladno. I ugodno se osjećam kad se tako obučem - rekla je Slavica Soraji dok su razgovarale u boravku.

U međuvremenu Horvat i Duško bili su u ispovjedaonici i 'žicali' radio ili televiziju i ispitivali Velikog Brata o stanarima u glavnoj kući. Duška je zanimalo kako je Soraja, što radi, pita li za njega. Dobili su zadatak dam zajedno nauče jednu pjesmu. Duško je Horvata morao naučiti refren pjesme Šabana Bajramovića. Pjevali su dok su kuhali, čistili, stalno.

Nemeš i Nikola za to su vrijeme bili u ispovjedaonici i pričali koje bi ih djevojke u kući mogle motivirati da vježbaju. Nemeš je rekao da je sasvim slučajno legao spavati pokraj Bojane jer mu je tako rekla Marijana, a Nikola pokraj Mile jer mu je tako rekla Slavica; obojica pokraj djevojaka koje simpatiziraju. 

'Dođi Sarice da zajedno čistimo šporet'

Stanari u otpadu gledali su kako se Soraja tušira. Nirmal je odmah primjetio da ima silikone. Uživali su, govorili kako je lijepa, a Duško je bio najsretniji.

- Sarice, dođi ti meni da mi zajedno ložimo ovaj naš šporet - rekao je Duško za kojeg su Nirmal i Dragana rekli da namjerno priča o Soraji, da mu je to trik da bude zanimljiv.

Slavica si izmislila povlastice

Kapetan BB kuće postala je Slavica jer je pobjedila u igrama koje im je Veliki Brat organizirao. Time je dobila imunitet za prvo glasovanje; stanari je neće moći nominirati za izbacivanje. Stanari koje ona imenuje dobit će dvostruki broj bodova jer njen glas vrijedi dvostruko, a oni koje izabere dobit će upola manje bodova i time se možda spasiti od ispadanja. Kad je došla stanarima ispričati koje su joj privilegije, izmislila je dosta toga.

Rekla je da im ona naređuje, da ne mora čistiti na dnevnim zadacima, da se nju pita što će se kuhati, ali da ona neće biti ta koja će kuhati. Dodala je da će ona određivati kad će se ići spavati. 

Nakon što im je Slavica obznanila da je ona carica narednih nekoliko dana, stanari su se sredili i tulumarili. Veliki Brat poslao im je puno ića i pića pa su se dobro zabavili. Uz alkohol su se opustili. Soraja je rekla kako ne pije alkohol, već samo vodu. I stanari otpada su se zabavljali, no oni nisu dobili alkohol kao stanari u glavnoj kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...