Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Dvadeset godina nakon: 'Žena vrač' ponovno grli svog Sullyja

Kunem ti se! Svaki put kad vidim fotografiju vas dvoje počnem vrištati, čak i ako sam u javnosti, napisala joj je pratiteljica. Neki od njih poželjeli su ih vidjeti ponovno u ulogama koje su utjelovili devedesetih godina

Foto: instagram/imdb
40 komentara

Američka glumica Jane Seymour (68), koju gledatelji pamte po ulozi liječnice Quinn, odnosno žene vrač, razveselila je obožavatelje fotografijom s kolegom Joem Landom (57) koji je u seriji glumio Byrona. 

- Ljeto sa Sullyjem - napisala je Jane u opisu fotografije na kojoj grli glumca, svoju nekadašnju ljubav iz serije 'Dr. Quinn, žena vrač'. 

Foto: Instagram

Pokazavši kako izgledaju danas, 21 godinu nakon završetka snimanja serije, fanovi su poludjeli.

- Kunem ti se! Svaki put kad vidim fotografiju vas dvoje počnem vrištati, čak i ako sam u javnosti - napisala joj je pratiteljica. Neki od njih poželjeli su ih vidjeti ponovno u ulogama koje su utjelovili devedesetih godina. 

Foto: IMDB

Mnogi fanovi serije priželjkivali su da će Jane i Joe biti skupa i u stvarnom životu, međutim, nikad nisu imali ništa više od prijateljstva. Joe je u braku s Kirsten Barlow od 1997. godine s kojom ima četvero djece, a Jane se udavala četiri puta. 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Naši partneri pišu
Message