Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Dvina Meler nema vremena useliti se u novi stan

Uz putovanja po cijelom svijetu Dvina Meler i njen dečko Darko Dovedan (27) nemaju vremena useliti se u stan koji su kupili prije godinu dana

G. Jakuš
Foto: G. Jakuš
0 komentara

Dečko i ja smo prije godinu dana kupili stan od 95 "kvadrata" i još se nismo uselili. Nemamo vremena za biranje namještaja, ali useljavamo polako, otkrila nam je 31-godišnja Dvina Meler.
Njezin novi stan nalazi se u Novom Zagrebu, a kako kaže, stari stan joj trenutačno izgleda kao skladište.
- Sa svakog putovanja sam nešto donijela. Mogu otvoriti muzej - sa smiješkom je rekla Dvina i dodala da će joj sav taj namještaj dobro odgovarati uz ljubičasto-zelene zidove u stanu.
- Neki dan nam je stigla kuhinja i još je nismo raspakirali. Stan će biti moderan s mnoštvom različith stilova - kazala je.
Iako je Dvina karatistica, u posljednjih nekoliko godina obilazi zemlje Trećeg svijeta, upoznaje razne običaje i kulturu.
- U ponedjeljak idem u Moldaviju, a nakon toga u Transniester. To je zemlja koju još nitko nije priznao, ali imaju svoju zastavu, valutu i svoje granice. Čula sam da tamo vlada mito, te da ću se morati opskrbiti novčanicama ne bi li ih podmitila ako mi žele na granici otuđiti auto - smije se Dvina, koja se prije dva tjedna vratila iz Maroka, gdje je obišla osam gradova u sedam dana. Dvina nam je najavila i novu avanturu.
- U prvome mjesecu s dečkom Darkom Dovedanom i dva prijatelja idem na put u Burmu (Miamar), Butan, Bangladeš. Jedva čekam - zaključuje Dvina i dodaje da za djecu još nema vremena iako je s dečkom u vezi već osam godina.

Naši partneri pišu
Message