Obavijesti

Show

Komentari 6

Dwayne Johnson oštro o kolegi Vinu Dieselu: 'Mi smo odgojeni drugačije, ja dajem sve od sebe'

Dwayne Johnson oštro o kolegi Vinu Dieselu: 'Mi smo odgojeni drugačije, ja dajem sve od sebe'
10

Njihova svađa započela je još prije 10 godina nakon zajedničkog rada na filmu 'Fast Five' franšize 'Brzi i žestoki'. U intervjuu je 'The Rock' iskreno progovorio o tome da se ne kaje zbog ičega što je Dieselu ikada rekao

VIDEO

Dwayne Johnson (48) i Vin Diesel (54) u sukobu su cijelo desetljeće i odbijaju glumiti jedan kraj drugoga, sve je to započelo zbog njihovog drukčijeg odgoja i razmišljanja, rekao je iskreno Johnson u intervjuu za Vanity Fair

Fast and Furious Five

- Radi se filozofiji svakodnevnog odlaska na posao i gledanja na sve kao na ravnopravne partnere, gledajući i na studio kao ravnopravnog partnera. I gledanje na filmski ekipu, bez obzira na nečiji položaj, treba biti ravnopravno, s poštovanjem i poniznošću, poštujući proces i svako drugo ljudsko biće koje ulaže isto toliko vremena, isto toliko napornog rada i kapitala, ako ne i više. Mislim da mi je uvijek bilo važno stajati uspravno i gledati nekoga u oči - objasnio je Johnson ne skrivajući nelagodu koju osjeća prema koleginom ponašanju.

Rekao je i kako je drukčije odgojen od Diesela te kako, za razliku od njega, u svaki projekt ulazi tako da daje sve od sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za razliku od njega, ne dolazim iz svijeta kino filmova, moje je pojavljivanje bilo drugačije, a drugačije sam i odgojen. Došao sam iz potpuno druge kulture i okruženja i u svaki projekt ulazim dajući sve od sebe. Ako osjetim da postoje neke stvari koje treba riješiti i pobrinuti se za to, onda to i učinim. Vrlo jednostavno - nastavio je glumac.

Osvrnuo se i na Dieselovu izjavu u intervjuu za Men's Health ovoga ljeta u kojoj je Diesel komentirao svoj odnos s Johnsonom. Priznao je tada da je Dwayneu pružao puno 'teške ljubavi' dok je radio kao producent na filmu 'Hobbs & Shaw' iz 2019. godine i da ga nije štedio jer je od njega htio dobiti najbolji performans.

Paparazzi 'ulovili' Vina Diesela, a fotke iznenadile fanove: 'Brz i žestok ili debeljuškasti tatica?'
Paparazzi 'ulovili' Vina Diesela, a fotke iznenadile fanove: 'Brz i žestok ili debeljuškasti tatica?'

- Bilo je potrebno puno rada. Morali smo do toga doći, a ponekad sam u to vrijeme morao pružiti puno 'teške ljubavi'. Nije u Fellinijevom stilu, ali učinio bih sve što bih morao kako bih dobio performanse u bilo čemu što produciram - rekao je tada Diesel.

Johnson je dobio i zaseban film 'Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw' u kojemu nema Diesela. Naime, prije snimanja obojica su popričali u Johnsonovoj prikolici i tada su shvatili da je jednostavno nemoguće izgladiti njihov odnos. Nakon toga, Johnson je rekao kako će nastaviti snimanje samo ako ne bude morao glumiti uz Diesela.

- Imali smo sastanak kojega ne bih nazvao miroljubivim sastankom, nego sastankom pojašnjavanja nekih stvari. Razgovarali smo u mojoj prikolici i upravo je iz tog razgovora postalo kristalno jasno da smo na dva odvojena kraja spektra. I pristali smo ostati tamo - rekao je Johnson.

Njihova je svađa izašla na vidjelo 2016. godine, samo desetak dana nakon završetka snimanja filma.

Fast and Furious Five

Dwayne je tada na Instagramu komentirao svoje kolege, hvaleći glumice Charlize Theron, Jordanu Brewster i Michelle Rodriguez i izražavajući olakšanje što je snimanje završilo jer, osim ove tri dame, iskustvo snimanja uzrokovalo je da mu 'krv proključa', kako je rekao.

- Nevjerojatno vrijedna ekipa. Universal Studios Entertainment također su bili sjajni partneri. Moje kolegice uvijek su nevjerojatne i volim ih, a moji kolege ipak su druga priča. Neki se ponašaju kao pošteni i karakterni ljudi, pravi profesionalci, dok drugi ne. Ovi drugi su prevelike kukavice da bi poduzeli bilo što kada nešto nije uredu. Candy as*es - napisao je Johnson u Facebook objavi koja je tada uzburkala javnost.

Naime, Dwayne Johnson ili The Rock bivši je hrvač, a izraz Candy as*es bio je Dwayneov zaštitni znak tijekom hrvačke karijere. Tim izrazom je tada vrijeđao svoje suparnike u ringu. U intervjuu je objasnio i što taj pojam znači te zašto ga je upotrijebio protiv Diesela.

 - Candy as* je nešto što ne želite biti. Najbolji način na koji bih opisao taj izraz bio bi: Život je toliko lakši, otkrio sam, kad niste puni gov*na. A candy as* osoba je u potpunosti puna gov*na - objasnio je za Vanity Fair.

Najplaćeniji glumci današnjice: Na vrhu liste su Daniel Craig, Dwayne Johnson i Will Smith
Najplaćeniji glumci današnjice: Na vrhu liste su Daniel Craig, Dwayne Johnson i Will Smith

Kaže kako mu dan kada je objavio taj post jednostavno nije bio najbolji, no ništa se nakon toga nije promijenilo osim što je svaki član filmske ekipe našao način da dođe do njega ili mu pošalje poruku i potiho mu zahvali na objavi, ali priznaje da nije bilo u redu od njega što je to učinio.

- Nisam to trebao dijeliti. Na kraju svega, to se kosi s mojim DNK. Ne dijelim takve stvari i za takva se sra**a pobrinem daleko od javnosti. Javnost to ne mora znati. Zato kažem da mi to nije bio najbolji dan.' - objasnio je glumac.

Ipak, nije mu žao što je Vin Diesela nazvao Candy as*.

- Ono što kažem, to i mislim. No, nije bilo ispravno to javno izraziti - rekao je glumac za kraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden