Obavijesti

Show

Komentari 120

'Džepne Venere i nježni divovi': U ljubavi centimetri nisu bitni

'Džepne Venere i nježni divovi': U ljubavi centimetri nisu bitni
1

Španjolski nogometaš Pique je od pjevačice Shakire viši 37 centimetara, a jedni od rekordera su srpski košarkaš Marjanović i njegova supruga Milica kojima je razlika u visini 60 centimetara

VIDEO

Islanđanin Hafthor Julius Björnsson (29), najpoznatiji po ulozi The Mountaina (Planine) u američkoj seriji 'Igra prijestolja' upoznao je u rujnu terapeutkinju i zaljubljenicu u fitness Kelsey Henson. Ona mu je prišla u restoranu i zatražila autogram, a među njima je odmah 'zaiskrilo'. 

Kelsey na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije koje mnoge zabavljaju. Naime Henson koja je visoka 158 centimetara, 'Mountainu' visokom 206 centimetara, jedva dođe do prsa pa su je mnogi prijatelji upitali kako se ljube. 

- On se jako sagne, a ja se propnem na prste. Kada mi se ne da stajat na prstima, onda mu samo kažem da me podigne - rekla je Kelsey. 

Ipak, oni nisu jedini poznati par koji jedan dio čini 'nježni div', a drugi 'džepna Venera'.

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko

Glumica i pjevačica Hayden Panettiere (28) i ukrajinski boksač Vladimir Kličko (41) zajedno su od 2009., a protekle tri godine su zaručeni. 

Lijepa glumica i 14 godina stariji i gotovo pola metra viši ukrajinski boksač imaju kćerkicu Kayu Evdokiju (3). Vladimir je visok 198 centimetara, a Hayden 153 centimetara. 

Jason Momoa i Lisa Bonet

World Premiere of Warner Bros. Pictures’ Justice League – Arrivals – Los Angeles

Iako su zajedno već 12 godina i imaju dvoje djece, Lisa Bonet (49) i glumac, producent i model Jason Momoa (38) tek su se nedavno zapravo vjenčali. 

Sretni mladenci tako su prvi put kao vjenčani par prije nekoliko tjedana bili na crvenom tepihu premijere 'Lige pravednika'. Ona je visoka 152 centimetra, a on 193 centimetara.

Shakira i Gerard Pique 

2014 Billboard Music Awards - Arrivals

Kolumbijska pjevačica Shakira (40) i španjolski nogometaš Gerard Pique (30) su od 2010. u braku.

Par ima dva sina, Milana (4) i Sashu (2), a upoznali su se na snimanju spota za pjesmu za Svjetsko prvenstvo 2010. 'Waka Waka'. 

Temperamentna pjevačica visoka je 157 centimetara, a njezin odabranik 194 centimetra.

Mary Kate Olsen i Olivier Sarkozy

The New York Academy of Art Hosts the Auction Take Home A Nude

Olivier (48) je zaprosio Mary Kate (31) 2014. Cartierovim dijamantnim prstenom tijekom romantičnog odmora na Jamajci. To mu je bilo drugi put da ju je prosio i tada je napokon pristala. 

Vjenčali su se 2015. u prisutnosti najuže obitelji. Bivša dječja glumačka zvijezda visoka je 157 centimetara, a njezin suprug, uspješni bankar 190 centimetra. 

Will Smith i Jada Pinkett Smith

PA/Pixsell

Američki glumac i hip hop pjevač, Will Smith (49) u braku je punih 20 godina. Njegova odabranica Jada Pinkett Smith (46) je glumica, pjevačica i poslovna žena. Par ima dvoje djece, sina Jadena (19) i kći Willow (17). 

Nedavno su se pojavile priče kako je njihov brak u krizi, ali poznati par demantirao je glasine. Will je visok 188 centimetara, a njegova supruga 152 centimetra. 

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Pixsell

Komičar Sacha Baron Cohen (46) se šali da je toliko visok da pored njega svi izgledaju kao njegova djeca. Upravo se to dogodilo njegovoj supruzi Isli Fisher (41) za koju su na jednoj zabavi na kojoj je bila sa suprugom mislili da mu je kći. 

Vjenčali su se 2010. i imaju četvero djece. Britanski glumac najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu 'Borat' visok je 191 centimetara, a njegova ljepša polovica 160 centimetara. 

Bobi Marijanović i Milica Krstić

 

🌃

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on

Srpski košarkaš Bobi Marjanović i njegova supruga Milica Krstić ogledni su primjer da centimetri i ljubav nemaju veze jedno s drugim.

Košarkaš je s 221 centimetar visine jedan od najviših sportaša u Europi, a na prvi pogled se zaljubio u Milicu, koja je visoka 161 centimetar.

U braku su od 2014. i imaju dvoje djece.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Tomislav Miletic/PIXSELL

Bivša voditeljica Korana Gvozdić (34) i komičar Ivan Šarić (32) zajedno su od 2012. godine. Zaručili su se prošle godine u Grčkoj, a čini se kako će uskoro stati pred oltar.

Šarić je rekao kako zbog obaveza još nisu utvrdili točan datum, ali se nadaju da će vjenčanje biti na proljeće. Ivan je visok 197 centimetara, a njegova izabranica 170 centimetara. 

Danijela Martinović i Petar Grašo 

Danijela Martinović (46) i Petar Grašo (41) upoznali su se prije 20 godina, a među njima je iskra 'frcnula' nakon nekoliko mjeseci svirke, razgovora i prijateljstva. Nisu opterećeni brakom jer, kako tvrde, ionako žive kao pravi par.  

Ako se i odluče stati pred oltar, Splićanka kaže da će to biti kad se svi budu najmanje nadali. Danijela je visoka 160 centimetara, a njezina jača polovica 196 centimetara. 

Viktorija Rađa i Dino Rađa

Pixsell

Bivši NBA košarkaš Dino Rađa (50) i bivša misica Viktorija (40) prvi su se put susreli prije 22 godine, a obostranu kemiju osjetili su od prvog trenutka. U braku su punih 16 godina te uživaju u mirnom životu sa sinom Rokom i kćeri Nikom.

Dino ima još jednog sina Duju, kojeg je dobio u bivšem braku sa Željanom. Rađa je visok 211 centimetara, a njegova draga prava je predstavnica kategorije 'sitna, ali dinamitna'.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...