Obavijesti

Show

Komentari 2

Ecclestone se svađa s bivšim: 'Pusti nas na miru više, svinjo'

Ecclestone se svađa s bivšim: 'Pusti nas na miru više, svinjo'
7

Ti si lažljiva sramota od muškarca koja samo traži pozornost i sažaljenje. Prestani govoriti o mojoj obitelji i mojoj djeci, oštra je bila Ecclestone nakon što ju je James kritizirao jer objavljuje fotografije njihove djece...

VIDEO

Petra Ecclestone (31), kći Bernieja (89) i Slavice Ecclestone (61), nije ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom Jamesom Stuntom (31), od kojeg se razvela 2017. godine. Sada su se posvađali javno putem društvenih mreža, a sve je počelo kad je Petra objavila fotografiju njihovog sina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Razvod Petre i Jamesa

Pokretanje videa...

00:27

Petra se opravdavala da je slučajno objavila fotografiju na svoj javni profil i odmah je obrisala, a anonimni pratitelj je Jamesu dojavio što je napravila njegova bivša žena. 

- Više od dvije godine nisam smio vidjeti sina, a ovo mi je poslao netko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše žene koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju koristiti moju djecu da bi me podbadali i uznemiravali me - rekao je James.

Petra je na sve to imala žestok odgovor.

- Za Jamesa Stunta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj djeci, teško da si otac godine i nemaš pravo iznositi mišljenja. Odbij, svinjo odvratna. Pusti nas na miru jednom zauvijek, zbogom - napisala je Petra na Instagramu. 

Motor Racing - Santander British Formula One Grand Prix - Race Day - Silverstone Circuit

No, tu nije bio kraj njezinim javnim objavama u kojima vrijeđa bivšeg supruga.

- Prestani s lažima, svinjo odvratna. Nitko te nije sprječavao, imaš sudsku odluku da moraš obaviti test na droge prije nego što ih vidiš. Nisi to ni pokušao. Čak ih ni ne zoveš, niti im čestitaš Božić ili rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koja samo traži pozornost i sažaljenje. Prestani govoriti o mojoj obitelji i mojoj djeci - oštra je bila Ecclestone. 

Petra je trenutačno u vezi s Jamesom Palmerom i rodila je njihovo zajedničko dijete. Stunta je upoznala 2006. godine, a vjenčali su se prije pet godina u Rimu. Na ceremoniju su potrošili 100 milijuna kuna.

 

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu