Ecija Ivušić i Goran Belošević spremni su izreći sudbonosno 'da': Pravila igre će sigurno zasvirati, to je tradicija | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 19

Ecija i Goran spremni su izreći sudbonosno 'da': Pravila igre će sigurno zasvirati, to je tradicija

Ecija i Goran spremni su izreći sudbonosno 'da': Pravila igre će sigurno zasvirati, to je tradicija
6

Od svega 80-ak uzvanika očekuje se dolazak i bliske prijateljice Nives Celzijus te Snježane Schillinger sa suprugom Franzom

VIDEO

Bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (36) i zaručnica Ecija Ivušić (35) uploviti će u rujnu na bajkovitom otoku Vrniku kraj Korčule.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ecija ivušić 00:52

- Na Vrniku sam našla mir u trenutku kad mi je u životu najviše bio potreban. Provela sam na tada gotovo pustom otoku, u predsezoni, punih 10 dana i doživjela 10 najmagičnijih zalazaka. To je bila prva godina pandemije i nekoliko mjeseci nakon zagrebačkog potresa. Ujutro sam šetala i radila jogu, uvečer meditirala i uživala u otočnom samotnom životu – ispričala je Ecija za Večernji list te otkrila zašto je vjenčanje upravo na Korčuli u Vrniku.

Naše ljepotice partijaju po tri dana, vole luksuz i putovanja...
Naše ljepotice partijaju po tri dana, vole luksuz i putovanja...

- Kada sam prvi put stala pred vrničku crkvicu, osjetila sam neopisiv mir i spokoj, i rekla samoj sebi ako se ikada u životu budem udavala, da će to biti tu. Godinu dana poslije upoznala sam Gorana i dovela ga na Vrnik. Ostalo je povijest - kaže Ecija.

No, kako otkriva svećenik nije dozvolio vjenčanje u toj crkvi već u katedrali na Korčuli. 

Od svega 80-ak uzvanika očekuje se dolazak i bliske prijateljice Nives Celzijus te Snježane Schillinger sa suprugom Franzom.

- Očekujemo nama drage i najbliže ljude koji su nam prijatelji godinama. Bit će to u svakom slučaju raznoliko i veselo društvo – kazala je.

Njen zaručnik Goran otkriva kako će i Pravila igre odsvirati nekoliko pjesama.

Ecija Ivušić pokazala kako je izgledala zadnji dan djevojačke: 'Pusa od flamingo mladenke'
Ecija Ivušić pokazala kako je izgledala zadnji dan djevojačke: 'Pusa od flamingo mladenke'

- Pravila igre će svakako morati odsvirati nekoliko pjesama. To je nekako tradicija na vjenčanjima članova benda - kazao nam je Goran.

Kako to uvijek biva, dan koji se pamti do kraja života sa sobom nosi stres i nervozu.

- Veliki sam perfekcionist i osjećam odgovornost i uzbuđenje još od prvog trenutka kad smo dogovorili datum vjenčanja. Mislim da ću do zadnjeg trenutka biti u stresu i nervozi, nadam se samo da ću te osjećaje uspjeti ostaviti iza sebe i da ih nimalo neću prenijeti na dan vjenčanja - kaže Ecija.

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES RAZBILA BMW

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO