Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
53 komentara

Ecija Ivušić ne odvaja se od Pokrivača: 'Najdraži na svijetu'

Nakon koncerta Saše Matića novopečeni par i jutro je proveo zajedno, a očigledno se Ecija prepustila uživanju u ljubavi pa je sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti što više zajedničkih fotografija

Foto: Instagram
53 komentara

Danima je skrivala u sebi vijest koju je željela da zna cijeli svijet. U subotu navečer Ecija Ivušić (32) napokon je i objavila: u vezi je s Nikolom Pokrivačem (33). Napisala je bivša radijska voditeljica kako je sretna, da je već mislila kako neće pronaći ljubav kad se ukazao on, bivši nogometaš. I ljubav se rodila, pronašla put kako samo ona zna.

Foto: Instagram

- Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ivušić uz fotografiju na kojoj se ljube. Zajedničke objave tu nisu stale, u nedjelju je Ecija objavila video iz splitskog kluba. Bili su na koncertu Saše Matića, a u videu se vidi kako se, zaigrani poput tinejdžera, opet ljube.

POGLEDAJTE VIDEO Tulum na cajkama: Ecija Ivušić i Pokrivač se ljubili na koncertu

I sljedeće jutro novopečeni par proveo je zajedno, a očigledno se Ecija prepustila uživanju u ljubavi pa je sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti što više zajedničkih fotografija. 

Foto: Instagram

- Dvije najdraže stvari na svijetu - napisala je Ecija uz fotografiju Nikole u bazenu, a ispred njega je bila plata s krumpirićima i tortiljama. 

Špekulacije su odmah krenule, a nije teško pronaći fotografije od prije nekoliko dana, kad prijateljice koje fotografiraju Eciju pišu kako se nadaju da će sljedeće godine fotkati “gospođu Eciju”. Prezime gospođe nisu otkrivale, no očito je kako su aludirale da bi moglo biti Pokrivač, a Ivušić je samo kratko odgovorila:

- Inshallah - ili jednostavnije “ako Bog da”.

Foto: Instagram

Ecija nije željela posebno komentirati svoju objavu veze, samo je dodala da je jako sretna, dok Nikola nije želio niti to.

Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom (34) u kojem je dobio kćer Niku (4). Bivši nogometaš obolio je 2014. od Hodgkinova limfoma, karcinoma limfocitnog tkiva, a 2017. treći je put “pobijedio” bolest. Tada je proveo 50 dana u izolaciji što je njemu te obitelji iznimno teško palo.

U braku su Nikola i Katarina bili od 2014. godine, a razišli su se sredinom prošle godine. Nikada nisu željeli komentirati zašto je došlo do razvoda. Bivši nogometaš i dalje ima prsten na ruci, kao što se može vidjeti na fotografiji na kojoj grli Eciju. Početkom godine objasnio je kako mu je to prsten iz Međugorja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message